Lalatović potvrdio dolazak u FK Radnički - iKragujevac


Sport
Nema nikakve dileme, Nenad Lalatović je novi trener Radničkog 1923.

 

''Bomba'' dana u srpskom fudbalu je dolazak Nenada Lalatovića na klupu Radničkog iz Kragujevca.

Ovaj potez Kragujevčana je iznenadio javnost jer se dešava samo nedelju dana pred start drugog dela sezone, pošto je prethodno Zoran Milinković obavio kompletne pripeme sa ekipom u Antaliji.

Milinković je danas, vidno neraspoložen, vodio Radnički u prijateljskom meču u Kragujevcu protiv Slobode iz Užica, ostvario ubedljivu pobedu od 3:0, ali bez obzira na taj rezultat, kao i na solidna izdanja u Antaliji, promena na klupi je potpuno izvesna.

Kako saznajemo u klubu, Lalatovićeva promocija je planirana za ponedeljak, a temperamentni stručnjak se već oglasio u medijima i potvrdio da preuzima ekipu Radničkog.

''Preuzimam Radnički! Prihvatio sam poziv! Ja sam poznat kao čovek koji voli da radi. Ne sedi mi se kod kuće... Radnički iz Kragujevca je moj klub. Tamo sam igrao 1997. godine, kao klinac, kada sam bio na kaljenju iz Crvene zvezde.

Sećam se rado tog perioda. Uveo sam Radnički iz druge u prvu ligu, bilo je veliko slavlje u gradu. Emotivan sam prema Radničkom. To je klub velike tradicije i sjajnih navijača, velikih fanatika. Kragujevac je važan srpski fudbalski centar, bilo bi grehota da ispadnu iz Superlige'', rekao je Lalatović u izjavi za ''Kurir''.

Ipak, izgleda da se u Kragujevcu neće dugo zadržati, jer planira povratak u Saudijsku Arabiju, gde je već vodio ekipu Al Batina.
''Imam dve ponude iz Saudijske Arabije. Nemam šta da krijem. Zvali su me moji menadžeri, rekli koji klubovi me žele, jer znaju kako sam radio u Al Batinu. Ali, tek od 1. jula, na leto i nove sezone. Videćemo'', zaključio je Lalatović.

Izvor: Sportske net

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu