Radost u Kragujevcu: Radnički 1923 savladao ekipu Novog Pazara - iKragujevac


Sport
Tri idintične pobede od po 2:1 u mečevima desetog kola Superlige igranim u sredu. Fudbaleri domaćeg Radničkog pobedili su u Kragujevcu ekipu Novog Paraza, Čukarički je kao gost bio bolji od Napretka u Kruševcu, dok su istim rezultatom igrači novosadskog Proletera slavili u Subotici protiv Spartaka.


U prvoj utakmici dana u Kragujevcu poveli su gosti iz Novog Pazara. Već u osmom minutu gol je postigao Almir Aganspahić. Bio je to već šesti superligaški pogodak za 25-godišnjeg internacionalca iz Bosne i Hercegovine.

Međutim, domaći fudbaleri su vrlo brzo pokrenuli rezultat. Pet minuta kasnije izjednačio je Stefan Filipović, a prednost Kragujevčanima doneo je u 23. minutu iskusni Marko Mirić.

U samom finišu meča Aganspahić je novim pogotkom mogao da donese bod Novom Pazaru, ali nije uspeo da centaršut Vlajkovića pretvori u izjednačenje.

Radnički je tako došao do druge vezne pobede nakon što je u prethodnom kolu slavio kao gost protiv Voždovca i prekinuo niz od šest mečeva bez pobede i samo dva osvojena boda.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu