Muta: Za pobedu nedovoljno jedno poluvreme - iKragujevac


Sport

Posle poraza Radničkog od Bizonsa, trener Kragujevčana Miroslav Muta Nikolić izjavio je da je malo nedostajalo da se savladaju Finci, ali u dramatičnoj završnici domaćin je imao bolje šutere.

- Večeras smo zapravo počeli da igramo tek u drugom poluvremenu. Borili smo za pobedu koliko smo mogli. Ovo je bio naš maksimum u okolnostima koje su nas pratile na parketu u Finskoj. Do pobede je došla ekipa koja je imala bolje raspoložene strelce. Nismo uspeli da ih savladamo i drugi put, malo je nedostajalo, ali smo sačuvali bolji skor sa Fincima. Čestitam Bizonsima, izjavio je Muta nakon trećeg poraza Radničkog u Evrokupu.

Najbolju partiju u Radničkom odigrao je Muftau Jaru, imao je "dabl-dabl" sa 27 poena i 18 skokova (indeks korisnosti 43!).

- Tokom prvog dela utakmice nismo sprovodili u delo plan sa kojim smo doputovali. To nas je koštalo poraza, iako smo se popravili u nastavku, izjavio je Jaru.

Radnički je sačuvao drugu poziciju na tabeli, iza turskog Bešiktaša sa skorom 4-3. U narednom kolu Radnički gostuje, a 4. decembra domaćin će biti Spartak.

izvor: kkradnicki.rs  foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu