Radnički bez milosti, demolirani Hrvati! - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog savladali su zagrebačku Mladost 12:6 (4:2, 2:1, 3:1, 3:3) u 3. kolu C grupe druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona i na taj način, posle pobede nad italijanskim gigantom Pro Rekom i Budvom, potvrdili lidersku poziciju na turniru, koja im donosi lakšeg rivala u poslednjoj fazi kvalifikacija.

 

Trener Kragujevčana Dejan Jovović istakao je da je vrlo zadovoljan igrom svojih izabranika, kao i da njegova ekipa mirno čeka protivnika za narednu fazu takmičenja.

"Znalo se da Mladost ima duh velikog kluba što je pokazala u prvom delu. Bitno je da nismo ulazili u preteranu nervozu u situacijama kada su pokušavali da uhvate rezultatski priključak. Na kraju zadovoljni smo učinjenim na ovom turniru i okrećemo se utakmici sa Partizanom i iščekivanju protivnika u narednoj fazi ovog takmičenja", rekao je Jovović.

Najefikasniji bio je Boris Zloković sa četiri gola, Filip Filipović je postigao tri, a Đorđe Filipović dva. Po jednom su se u strelce upisal Burić, Miličić i Marković. Na drugoj strani, jedina svetla tačka bio je Milaković sa tri gola.

izvor/foto: vkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu