SNS Kragujevac: Opozicija želi da zabrani Vučiću da se kandiduje na izborima jer drugačije ne može da pobedi - iKragujevac


Politika
Na Dan državnosti i ustavnosti Republike Srbije, simbol borbe srpskog naroda za slobodu i samostalnost, još jedan u nizu sramotnih poteza Đilasove opozicije, izdavanje spiska nekakvih minimalnih uslova za održavanje narednih izbora.

Lista njihovih predizbornih uslova govori da im nije stalo do demokratskih izbora i napretka Srbije, već da im je najvažnije da zabrane učešće Aleksandra Vučića i korišćenje njegovog imena na sledećim izborima, svesni činjenice da ne mogu nikada da pobede rezultate njegovog rada.

Ono što ne mogu da promene ni jednim uslovom, a to ih najviše boli, jesu birači. Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom Nikolom Dašićem smatra da su uslovi Đilasove inicijative Proglas  apsurdni i da ni pod kojim uslovima oni ne mogu zatvoriti oči narodu koji je jasno ocenio rezultate rada Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke na nedavno završenim izborima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu