NASMEJTE SE: Očekuje nas urnebesna komedija u Knjaževsko srpskom teatru - iKragujevac


Kultura

Svi koji su se uželeli dobre komedije, 20. septembra u 20 časova, u Knjaževsko srpskom teatru, mogu da pogledaju predstavu „Moje bivše, moji bivši”. Po tekstu Škotlanđanina Danijela C. Džeksona, čiji je originalni naslov „Moja romantična komedija”, predstavu je režirala Slađana Kilibarda.

U pomalo crnom humoru ovog teksta, prikazano je kako se u današnjem vremenu doživljava ljubav i kako žive mladi ljudi. Otuđeni, vremenski i poslovno ograničeni, žive pomalo „mehanički“ i grade iskrivljenu sliku o svetu, na osnovu ponašanja malog broja poznanika. Na veoma duhovit način izražen je problem savremenog načina života, koji „melje sve pred sobom“, kao i način na koji tretiramo činjenicu, da treba imati decu, da bi obogatili svoju praznu egzistenciju, koja nam oduzima emocije.

Predstava je tokom prethodnih godina bila „apsolutni pobednik“ Komedija festa u Zvorniku, na kome je osvojila šest od osam nagrada, a od stručnog žirija i publike je dobila ocenu 4,96. Slično je bilo i u Virovitici, gde je dobila nagradu publike, što je i jedina nagrada, koja se dodeljuje na ovom festivalu.

U predstavi glavne uloge igraju Katarina Mitrović (Saša), Isidora Rajković (Ejmi),gošća iz Beograda, Nađa Maršićević (Alison) i mladi kragujevački glumci Miloš Krstović (Tom) i Dušan Stanikić (Kalvin).

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu