Međunarodni festival filmske komedije - Comedy Fest Cineplexx - iKragujevac


Kultura

Ne propustite prvi međunarodni festival komedije u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center !

Prvi međunarodni festival filmske komedije – Comedy Fest biće održan u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center, u periodu od 25. do 29. maja. Ljubitelji ovog žanra će imati priliku da u tri različita termina pogledaju ukupno 20 filmova, među kojima će se naći 15 premijera i 5 naslova koji će posetiocima bioskpa Cineplexx biti dostupni u okviru selekcije Regionalne komedije.

Vođeni idejom da komediju treba shvatiti ozbiljno, programski direktor Dragan Jeličić i selektor Dimitrije Vojnov, osmislili su za prvo izdanje festivala devet programskih celina, u sklopu kojih će biti prikazano 15 premijernih naslova i 35 repriza. Prvi Comedy Fest trajaće pet dana i dešavaće se u pet gradova i devet bioskopa. Ukupno 50 filmova biće prikazano kroz premijerni i reprizni program, ali i kroz posebno osmišljene selekcije – crne komedije, fudbalske komedije, italijanske seksi komedije, komedije iz regiona, krimi komedije, studentske i kratke komedije, te selekciju romantičnih komedija.

Film “Posetioci 3: Revolucija” na veliko platno donosi dobro poznati dvojac koji će vam sigurno izmamiti osmeh na lice, nastavak simpatične španske komedije “Zbog tebe promeniću prezime, opet” prikazuje različite temperamente stanovnika Katalonije i Sevilje, dok će se Rasel Krou i Rajan Gosling predstaviti kao “Dobri momci”. 

Svi oni koji su propustili jednu od najgledanijih domaćih komedija iz 2014.godine, “Mali Budo”,imaće priliku da uživaju u avanturama mladog podgoričanina koji će se prvi put naći u Beogradu. Pored malog Bude, u okviru programa Regionalne selekcije, posetiocima bioskopa Cineplexx će biti dostupni i filmovi “Lokalni vampir”, “Julija i Alfa Romeo”, “Ostrvo ljubavi” i “Narodni heroj Ljiljan Vidić”. 

Karte za projekcije filmova u okviru Comedy festa su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center, po specijalnoj ceni od 300 dinara.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu