DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ: Bikovi, ne preterujte sa hranom, Device nek više spavaju! - iKragujevac


Dnevni horoskop

Imate problema sa voljenom osobom, ali vam je teško da to javno priznate. Pogledajte šta vam zvezde poručuju na današnji dan. 

 

OVAN

Posao: Danas ste vrlo jasni i glasni u svojim namerama i planovima. Danas ste totalno u svom elementu, čvrsti, jasni, otvoreni i prodorni. Pravi ste vođa ili predvodnik.

Ljubav: Vi ne priznajate u ljubavi ‘’ne’’ kao odgovor ili bilo kakvu opciju. Ipak, nekad, kao danas, umete baš da budete naporni i to čak toliko da vaše ponašanje pređe u vrlo otvoreno psihičko maltretiranje druge strane koja vam ne pruža u ljubavi ono što očekujete.

Zdravlje: Previše radite a danak za to možete platiti malo jačom glavoboljom.

BIK

Posao: Razmislite o tome da ne preterujete malo u svojim očekivanjima. Ukoliko spustite malo svoje neke kriterijume u poslu, možete očekivati i pokretanje istog. Ne budite megaloman!

Ljubav: Ljubav jeste lepa dok se čeka, ali ste vi baš preterali. Deluje kao da se bojite sebe i svojih osećanja. Ipak, onaj ko ne reskira taj i ne profitira, zar ne?

Zdravlje: Danas ne preterujte sa hranom, pogotovo sa unosom nezdravih namirnica u organizam.

BLIZANCI

Posao: Danas do vas dolaze određene informacije koje će vam, s razlogom, biti sumnjive. Poučeni iskustvom iz prošlosti, iste nećete čak ni proveravati već ćete ih u startu odbaciti kao neosnovane.

Ljubav: Ne znate na koju stranu biste krenuli u ljubavi. Imate problem sa definisanjem onoga što želite. I tamo biste i ovamo a u stvari redovno ne stignete baš nigde. Danas bi mogli sebi priznati da je vaša ljubav površna, kao i vi sami.

Zdravlje: Pripazite se danas oštrih predmeta u kući. Mogućnost povrede istima je vrlo velika.

RAK

Posao: Ne dozvoljavajte više sebi neke nepotrebne luksuze. Trošite preko svojih mogućnosti i to se danas na jedan vrlo negativan način prikazuje kao negativan saldo na vašem računu. Dakle, danas se suočavate sa besparicom za koju ste sami krivi.

Ljubav: Puno toga želite, imate jako visoike kriterijume i očekivanja od druge strane u ljubavi .Ipak, ako ništa drugo, definitivno znate sebe da cenite i jako dobro da se ‘’prodate’’. Danas se situacija u ljubavi razvija bolje od svih očekivanja.

Zdravlje: Melanholija koju osećate duboko u sebi može prilično da vas sputa pa čak i bitno umanji kvalitet vaše svakodnevice, i to bez ikakvog jasnog razloga.

LAV

Posao: Radite previše, angažovani ste danas u tolikoj meri da nemate vremena ni da se hranite normalno, prikovani ste ceo dan za svoje radno mesto. Uz veliki rad i stres, ipak ostvarujete zacrtane planove.

Ljubav: Danas se dešavaju određene i neočekivane promene koje će od vas zahtevati maksimum fleksibilnosti i mudrosti. Zaboravite na vaše nagle i ishitrene reakcije. Strpljivo saslušajte drugu stranu šta će vam reći i postupite u svom najboljem interesu. Prilagodite se!

Zdravlje: Mogućnost pojave temperature kao načina da vam organizam saopšti da je vreme da malo usporite.

DEVICA

Posao: Vi ste pravi majstor da ni iz čega napravite nešto. Vi sa minimumom resursa ostvarujete zaprepašćujuće i mnogima nejasne stvari. Ne slušajte šta vam bilo ko priča. Radite dobar posao. Vaša budućnost u poslu se čini svetlijom nego ikada.

Ljubav: Vi volite glavom, a zaljubljujete se na uši. Ipak, ono što čujete mora imati neko pokriće. Čak i u ljubavnim relacijama ništa ne prepuštate slučaju Prvo proverite sve informacije a onda delujete odlučno na osnovu konkretnih činjenica.

Zdravlje: Premalo spavate i dosta loše se hranite. Vreme je da to promenite od danas.

VAGA

Posao: Nekad je dovoljno samo da se na pravi način i pravoj osobi osmehnete, bez obzira što ste i vi svesni da prilično oskudevate u potrebnim znanjima i veštinama u poslovnom smislu, ali ipak ćete doći tamo gde ste naumili. Jer, vaš šarm razoružava i najtvrđe srce. Ne stidite se te osobine već uživajte u njoj i maksimalno je koristite.

Ljubav: Iako ste vi i vaše ponašanje u ljubavi oličenje svega onoga što neko ne treba da ima i radi, ipak ste suprotnom polu neodoljivi i ipak, čak i kad pomislite da je kraj, da vam druga strane neće moći oprostiti i da ćete izvući deblji kraj, uvek se sve nekako sredi i dođe na svoje mesto, baš kao što će biti slučaj i danas.

Zdravlje: Prolazna ukočenost u vratu najverovatnije izazvana promajom.

ŠKORPIJA

Posao: Kad se posao radi od srca, kad ste totalno posvećeni onome što radite i kad uživate u tome, odnosno kad volite svoj posao, onda vam ništa nije teško. Ipak, danas će vam biti povereni neki zadaci za koje jednostavno ne posedujete odgovarajuća znanja i veštine. Iako ćete se na kraju snaći i posao završiti, ostaće neka gorčina u vama.

Ljubav: Već duže vremena neke stvari u krevetu, između vas i partnera, ne štimaju. Do danas ste suzbijali svoje nezadovoljstvo, a sada osećate da je vreme da bez ustezanja kažete ono što vas muči Samo napred!

Zdravlje: Bes i nezadovoljstvo koje već predugo nosite u sebi, danas će se ispoljiti i to najpre na vašoj psihi. Svi će primetiti da danas ’’niste svoji baš’’.

STRELAC

Posao: Vrlo ste snalažljivi u poslu i danas u potpunosti dolazi do izražaja vaša urođena i neprikosnovena moć improvizovanja na kojoj vam mnogi zavide! Iako ćete biti ‘’na ivici ponora’’ u jednom momentu danas, vrlo brzo ćete naći neka rešenja koja će vas ne samo zaštititi već vam bitno popraviti rejting u poslovnoj sredini.

Ljubav: Insistirate na definisanju i poštovanju nekih pravila i dogovora. Dosta vam je da se uvek vi samo trudite i da uvek sve ide ‘’preko vaših leđa’’. Ne odustajte od svojih želja i zahteva. Druga strana nije toliko ‘’tvrda’’ kako vam se čini.

Zdravlje: Moguća je upala oka danas. Izbegavajte dodirivanje očiju rukama.

JARAC

Posao: Vrlo ste tačni, ažurni i besprekorno pedantni. Sve svoje obaveze završavate u roku i na način koji izaziva divljenje i poštovanje onih koji rade sa vama ali i onih iznad vas koji su vam nadređeni.

Ljubav: Provodite danas predivne momente u društvu voljene osobe koje ćete jako dugo, ako ne i čitav život, pamtiti.

Zdravlje: Obratite pažnju na način kako hodate. Moguće je uganuće zgloba na nozi ukoliko ne pripazite.

VODOLIJA

Posao: Iscrpljeni ste zadacima i obavezama koje doživljavate da su daleko ispod vašeg renomea. Spustite se na zemlju i prihvatite svoju realnost u kojoj funkcionišete, što se posla tiče, i koja je nepromenljiva, bar za sad! Jer, bilo kakvo drugo shvatanje i odnos vaš ka aktuelnoj situaciji, može da vodi samo pravo u propast.

Ljubav: Vaša dela ne prate vaše reči i obećanja i tome leži suština i srž svih vaših ljubavnih problema i doživljenih emotivnih brodoloma. Ne krivite druge već pođite od sebe i svog ponašanja kao i karaktera koji morate korigovati odmah ukoliko priželjkujete uspeh u ljubavi.

Zdravlje: Ispoljena autodestrukcija je stvar nestabilne psihe. Možda je krajnje vreme da porazgovarate sa psihologom nekim.

RIBE

Posao: Osećate se sjajno, cenjeno i poštovano u radnoj sredini pa zato i dajete svoj maksimum. Danas vas ima svuda. Sve stižete i ništa vam nije teško, pogotovo kad radite okruženi dobrim i iskrenim ljudima.

Ljubav: Posesivni ste i u tolikoj meri ste takmičarski nastrojeni ka partneru da će se on danas, potpuno opravdano, zapitati da li ga doživljavate kao ljubavnog partnera ili rivala.

Zdravlje: Periodičan bol u kolenu, koji se danas javlja, nije prolaznog karaktera. Shvatite ga vrlo ozbiljno i utvrdite odlaskom lekaru zašto se on pojavljuje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu