Dnevni horoskop za 19. oktobar: Bik energičan, Lav ima novi posao, Vodolija ide u inostranstvo, Ribe sve komplikuju. - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2017. godine:

OVAN
POSAO
Danas bi jedna Devica mogla da vam bude od velike pomoći kada je u pitanju posao. U svojoj brzini ste prevideli neke važne stvari, a upravo analitičnost ovog horoskopskog znaka će ispeglati te fleke.
LJUBAV
Iznenadno lep dan zahvaljujući novom poznanstvu. To bi mogla da bude osoba rođena u znaku Vage ili Blizanaca.
ZDRAVLJE
Solidno.

BIK
POSAO
Kroz poslovne odluke vas vodi dobar osećaj. Nabijeni ste pozitivnom energijom i sve prepreke se pred vama ruše. Nastavite tako.
LJUBAV
Neka pitanja ste ostavili otvorena na početku veze, i sad vas to sustiže kao bumerang. Izgleda da je iskrenost izostala u jednom delu.
ZDRAVLJE
Moguće srčane tegobe.

BLIZANCI
POSAO
Danas ste u prilično inertnom raspoloženju. Niste raspoloženi za promenu. Srećom, to je samo kratkotrajna faza.
LJUBAV
Na emotivnom planu ste vrlo aktivni. Potrebno vam je osveženje i to bi moglo da bude upoznavanje sa jednim vatrenim znakom. Jedino se plašite da će se ponoviti greške iz prošlosti.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

RAK
POSAO
Nepoverljivi ste prema saradnicima, i to neće dati dobar rezultat. Previše ste ušli u detalje, merite svaku grešku. A vizionari ne smeju to da rade.
LJUBAV
Smanjite napetost u vezi. Sa partnerom se već duže vreme gledate ispod obrva, i nijedno ni drugo ne znate šta je uzrok tome. Vreme je za razgovor.
ZDRAVLJE
Problem sa disajnim organima.

LAV
POSAO
Sjajna prilika da pronađete nove mogućnosti ili moćda novi posao. Kada idete napred, rušite stvari oko sebe, ali samo tako je moguć brži napredak.
LJUBAV
Malo zatišje pred buru. Već neko vreme vlada monotonija, a to bi moglo da promeni upoznavanje sa jednom Vagom. Vi ste na potezu.
ZDRAVLJE
Problemi sa venama.

DEVICA
POSAO
Dosta problema će vas sačekati na poslu. Neko je loše uradio svoj deo posla, i sada postoji mogućnost da će odgovornost svaliti na vas. Pripremajte izlaznu strategiju.
LJUBAV
Danas ste zanimljivi kolegama. Vaš nenametljivi i spontani šarm ih ne ostavlja ravnodušnim. Moguća je veza ili kraća afera sa nekim iz kancelarije.
ZDRAVLJE
Dobro.

VAGA
POSAO
Organizovanost je vaša jača strana. To je u pravi čas predupredilo probleme koji su mogli nastati. Ukazali ste kolegama na jednostavniji način rešavanja jednog problema, i vi ste za njih heroj dana.
LJUBAV
Vaša naivna harizma vas prati gde god da krenete. Danas ćete pleniti šarmom i lakoćom komuniciranja.
ZDRAVLJE
Problem sa glavoboljom.

ŠKORPIJA
POSAO
Vi ste dva koraka ispred svih. Ne samo da radite više i efikasnije, nego većina kolega i ne sluti šta vi to radite. Na pragu ste velike inovacije ili promene sistema rada.
LJUBAV
Dan kao stvoren za avanturu. Možda to i nećete hteti, ali će vam biti potrebna velika snaga da se oduprete.
ZDRAVLJE
Odlično.

STRELAC
POSAO
Moguć poslovni put u inostranstvo. To bi vam dobro došlo, s obzirom na to da vas kolege već neko vreme nerviraju.
LJUBAV
Veliki izgledi za ljubavnu karmičku priču. Vi ste savršen spoj sa pripadnikom vazdušnog horoskopskog znaka. Samo treba da se sklope još neke kockice.
ZDRAVLJE
Prilično dobro.

JARAC
POSAO
Projekat koji ste pokrenuli nije osuđen na propast, naprotiv. Nakon prve promenljive sreće, sada sve ide uzlaznom putanjom. Očigledno je da ste pronašli pravi recept za uspeh.
LJUBAV
Za ženske Jarčeve veoma pogodan dan za brak, planiranje porodice ili odabir novog stambenog prostora.
ZDRAVLJE
Manji problem sa organima za varenje.

VODOLIJA
POSAO
Vama prilike iskrsavaju jedna za drugom. Istovremeno vam se otvaraju mogućnosti za rad u novoj kompaniji i za odlazak u inostranstvo. Šta će od toga biti, odlučujete vi. Ali zapamtite, nema kajanja.
LJUBAV
Već neko vreme, prema jednom prijatelju gajite simpatije, a moćda i nešto više. Izgleda da su ovaj put osećanja obostrana.
ZDRAVLJE
Problem sa sinusima.

RIBE
POSAO
Ne možete da razgraničite posao i prijateljstvo, i to je sada uzrok problemima. Stvar se toliko zakomplikovala, da ćete morati da presečete na svoju ili na tuđu štetu.
LJUBAV
Danas ste posebno romantično raspoloženi, ali partner to izgleda ne primeti.
ZDRAVLJE
Odlično.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu