Na listi Srpske napredne stranke za republičke izbore troje Kragujevčana - iKragujevac


Izbori 2020

Republička izborna komisija (RIK) je na jučerašnjoj sednici proglasila izbornu listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu", koja je podneta juče u podne. Među 250 kandidata koji se nalaze na listi Srpske napredne stranke za republičke izbore našlo se troje Kragujevčana.

Uz nju je podneto ukupno 45.320 pravno valjanih overeneh izjava birača da podržavaju navedenu izbornu listu.

U pitanju su Goran Kovačević, diplomirani ekonomista iz Srpske napredne stranke i Danijela Veljović , master prava iz SDPS/a. Oni se na listi nalaze na 69. i 70. mestu. Tu je još i Milan Urošević, iz Srpskog pokreta obnove, kao koalicioni partner naprednjaka na republičkim izborima. Uroševićevo ime upisano je na 130. mestu.

Milan Urošević na lokalu neće biti na listi SNS-a, već će voditi kampanju grupacije „Svi na ovu stranu” sa Veroljubom Stevanovićem.

Izbornu listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu” čini koalicija političkih partija u kojoj su Srpska napredna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Pokret snaga Srbije - BK, Srpska narodna partija i Srpski pokret obnove.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu