Teška saobraćajna nesreća u selu Desimirovac stvorila kolonu vozila: Jedna teže povređena osoba prevezena u Klinički centar Kragujevac [FOTO] - iKragujevac


Vesti

U selu Desimirovac, nedaleko od Kragujevca, danas je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila, rezultirajući teškim povredama jednog lica. Nesreća se dogodila na putu prema Kragujevcu u jutarnjim časovima, kada je vlažan sneg, praćen kišom, stvarao izazovne uslove za vožnju.

 

Prema izveštajima očevidaca, nesreća je izazvala potpunu obustavu saobraćaja na pomenutoj deonici, dovodeći do stvaranja dugih kolona vozila. Vozači su izrazili frustraciju zbog dužeg zastoja i neizvesnosti oko vremena potrebnog za raščišćavanje puta.

"Zaglavljeni smo u koloni već duže od sat vremena i ne znamo kada će se ovo raskrčiti. Dva automobila su poprilično oštećena, a jedna osoba je teže povređena, dok je druga prošla sa lakšim povredama. Nadamo se da će što pre pustiti prolaz da nastavimo putovanje", izjavio je jedan od očevidaca.

Stručne službe su odmah reagovale i poslale hitnu pomoć na mesto nesreće. Teže povređeno lice je brzo prevezeno u Klinički centar Kragujevac radi pružanja medicinske pomoći.

Ovaj incident još jednom ističe važnost opreznosti u vožnji u nepovoljnim vremenskim uslovima. Vozači su apelovani da prilagode brzinu i vožnju uslovima na putu, posebno kada su prisutni kiša i sneg.

Policija je započela istragu o uzrocima nesreće kako bi utvrdila sve okolnosti ovog tragičnog događaja. U međuvremenu, vozači se pozivaju na strpljenje dok se situacija na putu ne normalizuje, a saobraćaj ponovo ne uspostavi.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu