Tekvondo klub broj 1: Osvojili smo 35. medalja - iKragujevac


Sport

Tekvondo klub "Broj 1" iz Kragujevca ponosno je predstavljao svoj grad na četvrtom međunarodnom turniru "Prestige Cup", koji je okupio 450 takmičara iz 42 kluba iz sedam zemalja. Ovaj prestižni događaj održan je proteklog vikenda u Kragujevcu, donoseći uzbuđenje i borbu za medalje.

Predstavljajući se sa impresivnom ekipom od 41 takmičara, Tekvondo klub "Broj 1" nije samo pokazao svoju snagu, već je ostavio dubok utisak osvajanjem čak 35 medalja. Od tih 35 medalja, klub je postigao zapažen uspeh osvojivši devet zlatnih, 15 srebrnih i 11 bronzanih medalja. Ono što je posebno impresivno jeste da je od ukupnog broja medalja, 28 pripalo A klasi, dok je sedam medalja osvojeno u B klasi.

Ovaj izvanredan rezultat nije samo dokaz talenta i predanosti članova Tekvondo kluba "Broj 1", već i testament posvećenosti kluba u pružanju vrhunskog treninga i podrške svojim članovima. Njihov uspeh na Prestige Cupu nije samo sportski trijumf, već i dokaz da se marljiv rad i strast mogu pretvoriti u izuzetne rezultate.

Nadamo se da će ovaj trijumf Tekvondo kluba "Broj 1" inspirisati mlade sportiste širom Kragujevca da slede svoje snove i da se trude za postizanjem izuzetnih rezultata kako na lokalnom, tako i na međunarodnom nivou.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu