Kragujevačka Olimpija osvajač četiri medalje na Evropskom prvenstvu u bodi bildingu i fitnesu - iKragujevac


Sport

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u bodi bildingu i fitnesu u španskoj Santa Susani, reprezentativci Srbije su zasijali osvajanjem osam medalja, od kojih polovina pripada takmičarima iz Kragujevačke Olimpije.

Nataša Kandić, ponos Srbije, proglasila se šampionkom Evrope u kategoriji master bodi fitnesa. Njen izuzetan trud i predanost doneli su joj ovaj zapaženi rezultat.

Aleksandar Cvetković nije bio ništa manje impresivan, osvojivši čak tri medalje u isto toliko klasik bodybuilding kategorija, od kojih je jedna srebrna, a dve bronzane. Njegova upornost i veština s pravom su nagrađeni na ovom prestižnom takmičenju.

Treća članica Olimpije, Ema Dobrić, u svom debitantskom nastupu zauzela je četvrto mesto, pokazujući izuzetan talenat i potencijal za buduće uspehe.

Učešće na prvenstvu je bilo izuzetno masovno, okupivši preko 1500 takmičara iz 44 evropske zemlje. Unatoč tome, srpski tim je zajedno zauzeo izvanredno sedmo mesto, s tek 11 takmičara, što predstavlja najveći uspeh do sada.

Goran Ilić, pored toga što je bio delegat srpskog tima internacionalnih sudija, aktivno je učestvovao i kao jedan od delilaca pravde na ovom takmičenju. Izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima na kraju ovog dela sezone, ističući da sa velikim očekivanjima ulaze u pripremni period za jesenju sezonu. Tu ih očekuje Državno prvenstvo, na kome brane titulu najboljeg kluba, kao i Svetsko prvenstvo u Tokiju, koje će se održati od 14. do 20. decembra 2024. godine.

Ovim uspesima Kragujevačka Olimpija potvrđuje svoj status kao vodeći klub u bodi bildingu i fitnesu u Srbiji, istovremeno donoseći sjajne rezultate na međunarodnoj sceni.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu