Isključenje vode u Kragujevcu zbog radova na vodovodnoj mreži - iKragujevac


Vesti

JKP Vodovod i Kanalizacija Kragujevac obaveštava građane o planiranom isključenju vode u određenim delovima grada zbog neophodnih radova na vodovodnoj mreži.

Prema saopštenju JKP Vodovod i Kanalizacija, radovi će se obavljati u ulici Laze Marinković u vremenskom periodu od 08:00 do 16:00 sati. Tokom ovog perioda, deo potrošača u sledećim ulicama će biti bez vode: Bulevar Kraljice Marije od Laze Marinković do Daničićeve, Miroslava Antića, Takovska, Drvarska, Skopljanska i deo Laze Marinkovića od Bulevara Kraljice Marije do Obilićeve.

Građani koji žive u ovim delovima grada su zamoljeni da obezbede dovoljno vode za svoje neophodne potrebe tokom perioda isključenja.

Takođe, nakon završetka radova i ponovnog puštanja vode u mrežu, postoji mogućnost blagog zamućenja vode. Zbog toga, građani se mole da prilikom ponovnog korišćenja vode ispuste nekoliko litara vode dok se ne izbistri.

JKP Vodovod i Kanalizacija se izvinjava građanima zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljuje na razumevanju tokom sprovođenja neophodnih radova na vodovodnoj mreži.

Za dodatne informacije ili eventualne pritužbe, građani se mogu obratiti JKP Vodovod i Kanalizacija Kragujevac na dostupne kontakt telefone.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu