Toplo vreme u većem delu zemlje, Kragujevac dostiže 27 stepeni - iKragujevac


Vesti

Današnja meteorološka prognoza donosi prijatne temperature širom Srbije, sa većinom sunčanim vremenom i blagim vetrovima. Prema najnovijim podacima, očekuje se toplo vreme sa najvišim dnevnim temperaturama od 25 do 28 stepeni Celzijusa.

U većem delu zemlje predviđa se pretežno sunčano vreme, dok će u brdsko-planinskim predelima biti promenljivo sa smenom sunčanih i oblačnih intervala. Vetar će biti slab do umeren, uglavnom severni i severozapadni.

Najniža temperatura tokom noći kretaće se od 6 do 16 stepeni Celzijusa, što će omogućiti prijatno jutro za sve one koji planiraju aktivnosti na otvorenom.

U gradu Kragujevcu, situacija će biti slična, sa očekivanom najvišom dnevnom temperaturom do 27 stepeni Celzijusa. Građani mogu očekivati sunčano vreme sa slabim vetrom koji će doprineti osećaju prijatnosti tokom dana.

Meteorolozi savetuju građane da iskoriste ovo lepo vreme i uživaju u aktivnostima na otvorenom, uz redovno hidriranje i zaštitu od sunca.

Nema izveštaja o bilo kakvim vanrednim meteorološkim pojavama, ali se savetuje građanima da prate lokalne vremenske prognoze radi eventualnih promena u vremenskim uslovima.

Ostanite uz nas za najnovije informacije o vremenu širom Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu