Preventivni pregledi u kragujevačkom Domu zdravlja i Zastava Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika - iKragujevac


Vesti

I ovog vikenda kao i prethodnih nedelja u kragujevačkim zdravstvenim ustanovama građani će moći da obave preventivne preglede.

U oviru preventivnih pregleda sugrađana, Dom zdravlja Kragujevac u saradnji sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje i Ministrastvom zdravlja, prekosutra, u nedelju 7. aprila organizuje preventivne internističke preglede, bez zakazivanja.

Građani će moći da urade internistički pregled, EKG, merenje krvnog pritiska i određivanje nivoa glukoze, triglicerida i holesterola u krvi.

Preventivni pregledi će se obavljati u Specijalističkoj službi Doma zdravlja Kragujevac u ulici Zmaj Jovinoj b.b. ( zgrada ATDa) od 8 do 16 sati.

Takođe, istog dana i u istom vremenskom periodu u Zastava Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Kragujevac obavljaće se preventivni pregledi.

Kragujevčani u ZZZR mogu u nedelju da obave internistički pregled sa EKG-om i merenjem krvnog pritiska, kao i laboratorijsku dijagnostiku (određivanje nivoa glukoze, triglicerida i holesterola).

Ni za ove preventivne preglede nije potrebno zakazivanje.Preventivni pregledi radiće se u Zastava Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika Kragujevac, na matičnoj lokaciji u ulici dr Mihajla Mike Markovića br,1.

– Prevencija i rana dijagnostika od ključnog su značaja za pozitivan ishod lečenja svake bolesti, kao i uvek podsećaju iz kragujevačkog ZZZZR.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu