Radovi u Kragujevcu: Gradilišta otvorena, poboljšanja na putu - iKragujevac


Vesti

Današnji dan donosi aktivnosti na nekoliko lokacija širom grada Kragujevca, dok se građani pripremaju za radove koji će poboljšati infrastrukturu i pružiti bolje uslove za život. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, sledeće lokacije će biti podvrgnute različitim radovima:

Prvo, izgradnja objekta dečijeg odmarališta na Bešnjaji predstavlja jedan od ključnih projekata koji će doprineti obogaćivanju kulturnih i rekreativnih sadržaja za najmlađe. Ova inicijativa nije samo građevinski poduhvat, već i korak ka stvaranju prostora za zdraviju i aktivniju budućnost naše dece.

Drugo, izgradnja vodovodne linije i priključaka Ulice Branka Ćopića, koju sprovodi JKP "Vodovod i kanalizacija", ima za cilj unapređenje infrastrukture vodosnabdevanja u ovom delu grada. Ovo će osigurati stabilniji i pouzdaniji pristup vodi za domaćinstva i poslovne subjekte, što je ključno za održavanje kvaliteta života u urbanim sredinama.

Treće, čišćenje propusta i priprema za postavljanje ivičnjaka na putu Ramaća-Kamenica je deo kontinuiranih napora lokalne uprave da poboljša puteve i infrastrukturu u ruralnim područjima. Ovo će doprineti sigurnijoj vožnji i olakšati pristup lokalnim zajednicama.

Na kraju, u sklopu Projekta "Čista Srbija", radovi će se odvijati na nekoliko lokacija u gradu. Sređivanje trase i šahti za ispitivanje u ulicama Crnorečkoj – Maršić i Čedomira Minderovića – Maršić predstavljaju korak ka stvaranju čistijeg i zdravijeg okruženja za stanovnike ovih područja.

Građani su pozvani da budu strpljivi i pažljivi tokom izvođenja radova, kako bi se osiguralo da se sve aktivnosti obave bezbedno i efikasno. Takođe, apeluje se na vozače da budu pažljivi i prilagode brzinu vožnje uslovima na putevima tokom trajanja radova.

Ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, očekuje se da će sve planirane aktivnosti biti izvedene u skladu sa predviđenim rasporedom. Ovi radovi predstavljaju korak napred ka stvaranju boljeg i funkcionalnijeg okruženja za sve građane Kragujevca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu