Više ulica u Kragujevcu i Rači danas bez struje - iKragujevac


Vesti

Stanovnici Kragujevca i Rače suočavaju se sa privremenim isključenjem električne energije na nekoliko lokacija u ovim gradovima zbog planiranih radova na elektroenergetskoj mreži. Ove privremene prekide u snabdevanju strujom izvodi Elektroprivreda Srbije radi održavanja i unapređenja elektroenergetske infrastrukture.

Prema informacijama dobijenim od Elektroprivrede Srbije, evo planiranih isključenja struje za danas:

  1. Đenerala Kovačevića, Dušana Sretenovića, Gružanska, Kneza Mihaila, Kneza Miloša, Miljka Tošića, Sretenjskog ustava, Starine Novaka i Voje Manojlovića: Isključenje će trajati od 09:00 do 15:00 časova.

  2. 9. maja, Baljkovac, Rečani i Ždraljica: Isključenje je planirano od 10:00 do 12:00 časova.

  3. Ćosića mala, Jugoslovenska: Isključenje je predviđeno od 10:00 do 12:00 časova.

  4. Milatovac Škola: Isključenje će trajati od 10:00 do 14:00 časova.

  5. Resnik i Novi Milanovac: Isključenje je planirano od 10:00 do 11:00 časova.

  6. Braće Petrović, Dr Sretena Krasića, Dragiše Nedovića, Koruška, Podgorička, Skradinska, Smederevska, Vranjanska i Zletovska: Isključenje će trajati od 10:00 do 12:00 časova.

  7. Hajduk Veljkova, Karađorđeva, Kralja Petra prvog i Vojvode Pavla Cukića: Isključenje je predviđeno od 09:00 do 12:00 časova.

Građani koji žive na ovim lokacijama se mole da obrate pažnju na planirana isključenja struje i da preduzmu neophodne korake kako bi se adekvatno pripremili za period bez električne energije. Preporučuje se da se obezbede rezervni izvori svetlosti i da se električni aparati isključe kako bi se izbegle eventualne štete tokom ove procedure.

Napominjemo da su planirana isključenja podložna promenama usled nepredvidivih okolnosti tokom izvođenja radova.

Elektroprivreda Srbije izražava zahvalnost građanima na razumevanju i strpljenju tokom ovih radova koji su od vitalnog značaja za održavanje stabilnosti elektroenergetske mreže.

Za dodatne informacije i eventualne promene u planu isključenja struje, građani se mogu obratiti Elektroprivredi Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu