Kragujevački automobil trag do nestale Danke iz Bora - iKragujevac


Vesti

Jasmina Stojadinović iz Banjskog polja, postala je ključni akter u istrazi nestanka malene Danke Ilić (2), čije su dramatične okolnosti potresle čitavu državu. Ova žena, čija je kuća opremljena nadzornim kamerama, podigla je veliku prašinu iznošenjem detalja sa snimka koji je u posedu policije, a koji trenutno kruži društvenim mrežama.

 "Po povratku s posla, policija me dočekala na vratima i zatražila snimke nadzornih kamera. Rado bih vam pokazala snimak, ali se materijal automatski briše nakon 24 sata", rekla je Jasmina za "Blic", čime je počela priču koja će dodatno zakomplikovati slučaj nestanka male Danke.

Jasmina je sažeto opisala sadržaj snimka, istakavši ključne detalje koji su zabeleženi u trenutku nestanka male Danke. "U 13:10 sati, majka je prošla pored moje kuće u automobilu zajedno sa decom. Samo pet minuta kasnije, iz suprotnog pravca prošao je 'punto' sa kragujevačkim tablicama. Par minuta nakon toga, prošao je i Dankin otac, a zatim i policija", priča uznemirena žena.

Ono što dodatno budi sumnju jeste činjenica da se automobil sa kragujevačkim tablicama pojavio u njihovom kraju, i to samo par minuta nakon prolaska majke malene Danke. Ovaj detalj stavlja dodatni pritisak na već kompleksnu istragu nestanka.

Dok istražitelji produbljuju istragu, naglasak će biti na istraživanju svake naznake koja bi mogla dovesti do pronalaska malene Danke.

Sve ovo otvara brojna pitanja i postavlja nove tragove za istražitelje koji tragaju za nestalim detetom. S obzirom na teškoće s kojima se suočavaju, svaki novi trag može biti ključan u otkrivanju istine o nestanku male Danke.

Nadamo se da će ova nova saznanja pomoći istražiteljima u rasvjetljavanju ovog tragičnog slučaja i dovesti do pronalaska malene Danke i njenog sigurnog povratka u naručje njene porodice. U međuvremenu, zajednica ostaje ujedinjena u podršci porodici Ilić i u nadi da će se ovaj dramatični slučaj uskoro razrešiti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu