Prija raspametila Kragujevac! [VIDEO] - iKragujevac


Vesti

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavila je svoju trijumfalnu turneju "Od istoka do zapada" večerašnjim koncertom u rasprodatoj (sold-out) Hali Jezero u Kragujevcu. Publika je bila oduševljena ne samo njenim energičnim nastupom već i sjajnim scenskim stajlingom.

 

Prijovićka je na scenu izašla u atraktivnoj haljini sa prorezima, pokazujući svoju savršenu figuru, a kako piše naš reporter, njen dekolte je bio posebno atrakcija za mnoge. Pevačica se na sceni obratila i publici sa zanimljivom anegdotom.

"Pre polaska iz Beograda čula sam se sa kumom Acom Pejovićem i rekla mu da putujem u Kragujevac na koncert," ispričala je Prija, "On mi je rekao: 'Nemaš pojma kakva te publika tamo čeka i kakva će to biti žurka!'"

I zaista, atmosfera u Hali Jezero je bila fenomenalna. Publika je uz živahnu muziku i energiju Aleksandre Prijović napravila nezaboravno veče, pevajući i plešući uz njene najveće hitove.

Na ulazu u arenu naš paparazzo je uspeo da snimi i Saleta iz Tropiko benda, a unutar hale podršku Priji pružali su i članovi porodice, među njima i Viktor, mlađi sin Brenina i Bobina.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu