SUTRA VATROMET U KRAGUJEVCU: Sinhronizovani vatrometi širom Srbije i Republike Srpske za Dan državnosti - iKragujevac


Vesti
Povodom važnog državnog praznika, Dana državnosti Srbije koji se slavi 15. februara, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsednik Srbije Aleksandar Vučić dogovorili su spektakularni zajednički nastup - sinhronizovani vatromet širom zemlje.


Ovaj pirotehnički spektakl biće upriličen sutra uveče, 15. februara, u svim većim gradovima Republike Srpske, kao i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Nebo iznad ovih gradova zasvetleće u isto vreme, simbolizujući jedinstvo i povezanost srpskog naroda na obe strane Drine.

Inicijativa je naišla na pozitivne reakcije građana, koji su je dočekali sa oduševljenjem. Sinhronizovani vatrometi predstavljaju još jedan most saradnje i prijateljstva između Srbije i Republike Srpske, a ovaj svečani čin će svakako ostati u lepom sećanju građana koji će uživati u njegovom bljesku.

Ova inicijativa predsednika Dodika i Vučića još jednom ističe posvećenost negovanju zajedničkog kulturnog identiteta i jačanju veza između srpskog naroda, bez obzira na državne granice.

Kroz ovaj sinhronizovani vatromet, Srbija i Republika Srpska šalju poruku jedinstva, solidarnosti i zajedničkog slavlja važnog državnog praznika.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu