Perović: Radnički je stabilan superligaš, želimo što dalje u Kupu - iKragujevac


Vesti
Fudbalski klub Radnički iza sebe ima jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba. U prošlom prvenstvu obezbeđen je plasman u plej – of, dok je polusezona aktuelnog šampionata završena na desetom mestu.
z to, ostvaren je i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije što jasno pokazuje da je Radnički postao ozbiljan i stabilan klub, kazao je za RTK Slavko Perović, sportski direktor kluba sa „Čika Dače“.

Godinu u kojoj je Fudbalski klub Radnički proslavio vek postojanja smatra se za jednu od najboljih od osnivanja.

Osmo mesto na kraju prvenstva Srbije bio je veliki uspeh sa klub sa „Čika Dače“ koji je u novu sezonu krenuo dosta ambiciozno.

Međutim, rezultati na početku šampionata nisu bili baš onakvi kako su u klubu planirali i nešto je moralo da se menja.

Doveden je novi trener koji je počeo da beleži uspehe.

Uspešna godina za „Crvene đavole“ završena je plasmanom među osam najboljih ekipa u Kupu Srbije čime je Radnički dokazao da je ozbiljan i stabilan klub sa velikim ambicijama.

Radnički će prelazni rok odraditi u skladu sa finansijskim mogućnostima, a zimska pauza će biti iskorišćena na pravi način kako bi se igrači što bolje pripremili sa izazove koji ih očekuju tokom proleća.

Jedno je sigurno, armija navijača kragujevačkog superligaša može da očekuje još bolju igru svojih ljubimaca u nastavku prvenstva, obećava sportski direktor Radničkog.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu