Učenici u Batočini prevrtali klupe, pa psovali profesorku: Ovo je istina o snimku iz učionice - iKragujevac


Vesti
Sve je češći slučaj da snimci vršnjačkog nasilja u školama završe na društvenim mrežama, a sada je na internetu objavljen i snimak učenika Srednje škole "Nikola Tesla" u Batočini, na kom učenik na času prevrće klupu, a potom psuje pred profesorkom.



Kako se vidi na video snimku, tinejdžer je najpre pomerio klupu iz srednjeg reda i potpuno izvukao, a onda je okrenuo i na njoj počeo da radi "propadanja", dok je profesorka pokušavala da ga smiri, a ostali učenici se smejali. Kada je uradio ono što je naumio, klupu je vratio na mesto.

Profesorka ga je tad pozvala da odgovara, na šta je odgovorio da "ne može da odgovara jer nije učio", što je ponavljao više puta, uz pratnju psovki.

Učenicima je situacija očigledno bila beskrajno zabavna jer su snimak objavili na društvenim mrežama, uz poruku "nismo hteli".

Snimak je sa TikToka potom podeljen na Tviteru, uz komentar "Sram da bude roditelje, državu i ceo sistem što su od srednjih škola napravili malu zadrugu. Prosvetnim radnicima plate obavezno povećati. Srednje obrazovanje nije za svakoga".

Kako saznajemo od uprave škole, snimak sa društvenih mreža je od prošle godine, a učenici su završili školovanje. Ističu da je u pitanju grupa problematičnih učenika, koji su tokom školovanja više puta sankcionisani.

Pogledaj  VIDEO

 

Izvor: Telegraf

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu