SKANDAL: Ucenjivali i pretili članu Gradskog veća zarad ličnog ćara a na štetu grada - iKragujevac


Vesti

Ko, zašto i na koji način zloupotrebljava javne resurse Grada Kragujevca. Zašto se u trenutku neverovatnih rezultata u sportu dešavaju ove stvari ...

Danas je objavljen neverovatan intervju na Radio televiziji Kragujevac a na kojem su objavljeni frapantni podaci od strane člana Gradskog veća zaduženog za sport Predraga Stevovića.

Intervju počinje rezultatima u sportu, a koji su ostvareni u ovoj godini. FK Radnički je ušao u superligu, Vaterpolo klub Radnički ostvario neverovatan rezultat osvajanjem Jadranske lige i državni šampionat, Rukometašice radničkog postale vicešampionke države, SK Čika Mata ima olimpijca u Tokiju i mnogi drugi rezultati koji su bacili u senku i veće gradove od našeg.

Rezultate samog člana Gradskog veća Predraga Stevovića ali i kompletan rad njegovog resora smo mi kao portal pratili od samog početka. Videli smo da svaki članak koji objavimo a tiče se obnove sportske infrastrukture (dečija igrališta, otvoreni tereni za male sportove, stadioni) je imao jaku povratnu reakciju same javnosti pa smo posvetili i jaču pažnju onome što radi resorni većnik. Uvođenje novog pravilnika a tiče se samog finansiranja sporta je uveden u njegovom mandatu i prošao je dosta neprimećeno a sa njim se donosi red u finansiranju u sportu, želja da se posveti razvoju sporta i na selu je ono na čemu je rađeno posvećeno, kao i štednja ...radnicki pedja dasic.jpgOno što bi okarakterisalo posebno rad većnika Predraga Stevovića da želi da sprovede uštede na svakom koraku, pa tako i želja da se nabavi oprema za pravljenje tartan podloge za dečija igrališta je nešto što niko o tome, ranije, nije ni razmišljao.

Ovaj tekst nije ni pravljen da bi mi danas pričali o uspesima samog člana gradskog veća Predraga Stevovića (imaćemo poseban članak koji posvećuje posebnu pažnju samim rezultatima) već sam intervju, a koji nas snažno podseća na probleme za koji znamo da postoje ali niko ne sme da o njima priča.

Mi kao portal, a koji je jedan od najčitanijih portala u Šumadiji, imamo obavezu da se ovim pozabavimo detaljnije i u nastavcima ćemo pričati ko, zašto i kako zloupotrebljava javne resurse. Nećemo stati dok ne čuju svi oni koji žele da čuju priču od koje će javnost dobiti napad besa i razočaranja!

U nastavcima ćemo pričati o tome kako neko sme da ucenjuje člana Gradskog veća, ipak je to veoma visoka javna gradska funkcija, da li ima ljudi koji ne idu na posao i ko su oni, da li neko ruši zidove gradske imovine a da niko ne sme da im stane na put, da li neko namešta javne licitacije i aukcije, da li ima klubova koji (ne)namenski troše novac i kako grad izlazi sa tim na kraj, da li postoje klubovi koji imaju trenere koji nemaju odgovarajuću licencu za rad sa decom...

Nastaviće se...

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu