SKANDAL: Ucenjivali i pretili članu Gradskog veća zarad ličnog ćara a na štetu grada - iKragujevac


Vesti

Ko, zašto i na koji način zloupotrebljava javne resurse Grada Kragujevca. Zašto se u trenutku neverovatnih rezultata u sportu dešavaju ove stvari ...

Danas je objavljen neverovatan intervju na Radio televiziji Kragujevac a na kojem su objavljeni frapantni podaci od strane člana Gradskog veća zaduženog za sport Predraga Stevovića.

Intervju počinje rezultatima u sportu, a koji su ostvareni u ovoj godini. FK Radnički je ušao u superligu, Vaterpolo klub Radnički ostvario neverovatan rezultat osvajanjem Jadranske lige i državni šampionat, Rukometašice radničkog postale vicešampionke države, SK Čika Mata ima olimpijca u Tokiju i mnogi drugi rezultati koji su bacili u senku i veće gradove od našeg.

Rezultate samog člana Gradskog veća Predraga Stevovića ali i kompletan rad njegovog resora smo mi kao portal pratili od samog početka. Videli smo da svaki članak koji objavimo a tiče se obnove sportske infrastrukture (dečija igrališta, otvoreni tereni za male sportove, stadioni) je imao jaku povratnu reakciju same javnosti pa smo posvetili i jaču pažnju onome što radi resorni većnik. Uvođenje novog pravilnika a tiče se samog finansiranja sporta je uveden u njegovom mandatu i prošao je dosta neprimećeno a sa njim se donosi red u finansiranju u sportu, želja da se posveti razvoju sporta i na selu je ono na čemu je rađeno posvećeno, kao i štednja ...radnicki pedja dasic.jpgOno što bi okarakterisalo posebno rad većnika Predraga Stevovića da želi da sprovede uštede na svakom koraku, pa tako i želja da se nabavi oprema za pravljenje tartan podloge za dečija igrališta je nešto što niko o tome, ranije, nije ni razmišljao.

Ovaj tekst nije ni pravljen da bi mi danas pričali o uspesima samog člana gradskog veća Predraga Stevovića (imaćemo poseban članak koji posvećuje posebnu pažnju samim rezultatima) već sam intervju, a koji nas snažno podseća na probleme za koji znamo da postoje ali niko ne sme da o njima priča.

Mi kao portal, a koji je jedan od najčitanijih portala u Šumadiji, imamo obavezu da se ovim pozabavimo detaljnije i u nastavcima ćemo pričati ko, zašto i kako zloupotrebljava javne resurse. Nećemo stati dok ne čuju svi oni koji žele da čuju priču od koje će javnost dobiti napad besa i razočaranja!

U nastavcima ćemo pričati o tome kako neko sme da ucenjuje člana Gradskog veća, ipak je to veoma visoka javna gradska funkcija, da li ima ljudi koji ne idu na posao i ko su oni, da li neko ruši zidove gradske imovine a da niko ne sme da im stane na put, da li neko namešta javne licitacije i aukcije, da li ima klubova koji (ne)namenski troše novac i kako grad izlazi sa tim na kraj, da li postoje klubovi koji imaju trenere koji nemaju odgovarajuću licencu za rad sa decom...

Nastaviće se...

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu