DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR: Vagama se ostvaruju očekivanja, Jarčevima jedan poziv menja sve - iKragujevac


Vesti

Šta vam zvezde predviđaju za danas saznajte u dnevnom horoskopu.

OVAN

POSAO: Finansijska situacija nije sjajna već neko vreme i samo gvozdena disciplina može stati tome na kraj. Nemilosrdno ćete smanjivati troškove, a usput i svoje sitne užitke.

LJUBAV: Emotivna situacija je nesigurna i bez jasnih rešenja. Jedino u šta ste zaista sigurni je da ništa ne traje zauvek.

ZDRAVLJE: Izbegavajte naprezanje.

BIK

POSAO: Vaš ego će se kupati u potvrdi snage i kreativnosti, ali pravo zadovoljstvo osetićete kada svoje moći iskoristite za opšte dobro.

LJUBAV: Bićete posvećeni partneru. Napokon ćete shvatiti koiko vam je stalo do veze i kako da tu vezu produbite u smislu poverenja i tolerancije.

ZDRAVLJE: Naglašena je nesanica.

BLIZANCI

POSAO: Bićete fantastičan i velikodušan saradnik. Izvlačićete najbolje iz ljudi, pokrenućete efikasan timski rad nakon koga će vašim poslovnim mogućnostima samo nebo biti granica.

LJUBAV: Ponovo ćete otkriti plamen ljubavi koji vas je pre nekog vremena i spojio.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića.

RAK

POSAO: Dan ćete provesti u planiranju i određivanju ciljeva. Ne želite polovična rešenja ni odgađanja do nekih srećnijih dana.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, tražićete ljubav, ali samo nekoga ko će vam istom merom uzvratiti. Možete očekivati da će vam emocije biti uzvraćene.

ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Nećete se pomaći sa mrtve tačke dok ne potrazite sebi slične ili naprotiv, sasvim različite saradnike, sa kojima možete ostvariti željeni projekat.

LJUBAV: Nemojte da vas partner zavara telesnom strašću i da zanemarite najbitnije osobine koje partner treba da poseduje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o apetitu.

DEVICA

POSAO: Ono što sad odlučite da postignete zaista će se i dogoditi, uz divovski trud i zalaganje. Razumevanje i toplina koju vam pružaju najbliži biće vaša snaga u predstojećim izazovima.

LJUBAV: U ljubavi je potraga izazovnija i traži od vas suptilnost i intuiciju. Odbacite depresivne misli, vaš šarm će isplivati na površinu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa glavom i očima.

VAGA

POSAO: Zar ste već zaboravili koliko ste zapravo posebni? Imate velike planove, pitanje je ko vas u tome može pratiti.

LJUBAV: Polako se oblikuju veliki emotivni ciljevi. Kad znate čemu težite, način će se nametnuti sam po sebi.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više sna.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovna zbivanja su uglavnom pozitivna, a bila bi još bolja da nema vašeg brzopletog jezika. Vaše promene raspoloženja i mrzovoljne opaske mogu vam samo odmoći u rešavanju gorućih problema.

LJUBAV: Privlačićete pažnju svojim prirodnim šarmom. Vaša zavodljivost ima više veze s unutrašnjom preraspodelom energije, a manje sa čistim flertom i zabavom.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda i upalnih stanja.

STRELAC

POSAO: Na poslovnim sastancima i osetljivim razgovorima držite se one stare poslovice „ispeci pa reci“.

LJUBAV: Već sama činjenica da ste napokon u kontaktu sa svojim bićem biće dovoljna za samozadovoljni osmeh.

ZDRAVLJE: Za uživanje je dovoljna srećna i zadovoljna duša.

JARAC

POSAO: Stvari nisu baš tako blistave. Na poslu vam odaju priznanje, ali to je sve.

LJUBAV: Zračite nekom posebnom energijom i stalno vas obasipaju pozivima na romantična druženja. Sve će ostati na nivou flerta, bar zasad.

ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

POSAO: U poslu blistate zbog novih ideja koje potencijalno donose značajni finansijski pomak. Ipak, zadržite ideje za sebe dok ne budete sigurni da ih prezentujete pravim ljudima.

LJUBAV: Ne prepuštajte se olako strasti, jer vas to može skrenuti sa pravog puta koji ste zacrtali.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji.

RIBE

POSAO: Ideje u koje ste uložili novac i vreme polako daju prve plodove. Ipak, strpite se, dok ne budete sigurni da ste na pravom putu.

LJUBAV: U ljubavi nećete biti skloni sukobima, zaželeli ste se mira. Mir će trajati do prvog prigovora, nakon čega nećete ostati dužni, naprotiv!

ZDRAVLJE: Povedite računa o povišenom pritisku.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu