Probijte sve jezičke barijere, upišite kurs stranog jezika već danas! - iKragujevac


Vesti

Škola stranih jezika Akademija Oxford u Kragujevcu vam nudi mogućnost da već danas postanete njen polaznik na nekom od kurseva stranih jezika, izbor je Vaš, a upis je uvek u toku!

Aktuelni kursevi jezika

Kursevi engleskog jezika kao i kursevi nemačkog jezika pružaju vam mogućnost da na najbrži i najbolji mogući način usavršite svoja znanja i konverzacijske veštine kako u svrhu karijere i daljeg napredovanja u poslu tako i u cilju putovanja ili boravka u inostranstvu i lakše komunikacije sa pripadnicima različitih govornih područja. Kursevi jezika mogu biti individualne ili grupne prirode, u potpunosti prilagođeni vašem stilu i načinu učenja i usvajanja programom predviđenog gradiva po najnovijoj literaturi. Uvek aktuelna je i opcija online pohađanja kurseva iz udobnosti Vašeg doma. Sa početkom 2021.godine ne propustite priliku da se prijavite u nekom od narednih upisnih rokova i da investirate u svoje znanje bez obzira da li ste početnik ili ne. Vrata Akademije Oxford otvorena su za sve!

Povoljne cene kurseva jezika i stručni kadar

Ono po čemu se Akademija Oxford izdvaja je posebna pažnja koju pridaju neprekidnoj edukaciji stručnog kadra kao i kvalitetu samih edukacija. Prema pravilima, koja podrazumeva CEFR (The Common European Framework for languages), to jest Zajednički evropski referentni okvir za jezike, Akademija Oxford organizuje nastavu za sve strane jezike koji su zastupljeni u njihovoj ponudi. U skladu sa tim standardom, i uz pomoć adekvatnog usmeravanja od strane stručnog tima predavača, pružaju mogućnost novim polaznicima dostizanja željenih rezultata za određeni nivo znanja bilo kog jezika. Polaznici izabrani krus mogu pohađati na bilo kom od ukupno 6 nivoa znanja, počev od osnovnog (A1 i A2) , preko srednjeg (B1 i B2), pa sve do najnaprednijeg nivoa poznavanja određenog jezika (C1 i C2), nezavisno od starosne dobi i profesionalne orijentacije. Osim povoljnih cena kurseva, kako individualnih tako i grupnih, polaznici imaju i pogodnost plaćanja u više mesečnih rata kao i ostvarivanja različitih popusta za određene grupne vidove nastave. Svi polaznici koji u nekom od narednih upisnih rokova upišu bilo koji od kurseva stranih jezika, kurseva računara ili neku od stručnih obuka, imaju mogućnost da potpuno besplatno pohađaju i jedan od besplatnih online kurseva koji su u ponudi Akademije Oxford. Akademija Oxford je tu da vas uveri da kvalitet i pristupačna cena mogu ići zajedno!

Kursevi jezika za decu

Škola stranih jezika Akademija Oxford u Kragujevcu poseban akcenat stavlja na edukaciju vaših mališana pa u svojoj bogatoj ponudi ima kurseve engleskog jezika i kurseve nemačkog jezika i za najmlađe. Nastava se organizuje za decu predškolskog i školskog uzrasta i u potpunosti je prilagođena njihovom nivou poznavanja jezika, uzrastu i potrebama. Najmlađi polaznici su u mogućnosti da na ovaj način steknu osnovna, ali i da nadograde već stečena znanja. Cilj je da deca na najlakši i najefikasniji način usvoje nova znanja i unaprede veštine komunikacije. Osim grupnih vidova nastave za kurseve engleskog i nemačkog jezika, uspešno realizujemo i individualne kurseve više od desetine različitih stranih jezika prilagođenih potrebama Vaših mališana. Neka poznavanje stranog jezika bude njihova karta ka boljoj budućnosti!

Pripremna nastava i polaganja za međunarodno priznate sertifikate 

Za sve one koji u narednom periodu planiraju da svoje radno angažovanje ili školovanje nastave u nekoj od zemalja nemačkog govornog područja, važno je napomenuti da je Akademija Oxford od 2016 godine ispitni centar za polaganje ÖSD ispita (Österreich Schweiz Deutschland) koje organizuje u saradnji sa Austrijskim institutom iz Beograda. Na ovaj način kandiadtima je omogućeno da pored pohađanja kursa steknu i međunarodno priznat sertifikat o poznavanju nemačkog jezika za nivoe A1, A2, B1 i B2. Dodatna pogodnost je ta da se polaganja ÖSD ispita vrše ne samo u Beogradu, već i u poslovnicama Akademije Oxford u Kragujevcu i Nišu.
Akademija Oxford, u saradnji sa prestižnim Cambridge institutom, takođe već dugi niz godina organizuje pripremnu nastavu i polaganja za međunarodno priznate Cambridge sertifikate (CPE, KET, PET, FCE i CAE) koji su priznati u preko 150 zemalja. Polažu se na osnovu zajedničkih evropskih propisa za strane jezike, Evropske asocijacije za jezičko testiranje i Saveta Evrope. Neka Vaše znanje, uz adekvatan sertifikat, bude odgovarajuća polazna tačka za dalji razvoj i van granica Republike Srbije!

Postavite temelje Vašeg daljeg obrazovanja ili ličnog usavršavanja još danas! Postanite bogatiji, naučite još jedan jezik!

Za sva Vaša pitanja Akademija Oxford vam stoji na raspolaganju!

Radno vreme
ranim danima: 8h-21h
subota: 9h-14h

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23
telefon: 069/ 10 80 584, 034/ 205 567

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.akademijaoxford.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu