U naselju Šumarice asfaltirana Šumarička ulica - iKragujevac


Vesti

Na poziv Saveta građana MZ Šumarice, predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović obišao je radove na asfaltiranju Šumaričke ulice.

Meštani kažu da su dugo čekali na asfalt, a najviše ih raduje što je sada taj deo naselja povezan sa školom. U naselju Šumarice do sada su asfaltirane ulice Dalmatinskih i Krajiških brigada, Sime Matavulja i Eli Fincija. Radove izvode ekipe Preduzeća za puteve.

Prema rečima Miroslava Petrašinovića predsednika Skupštine grada, ukupna dužina Šumaričke ulice i ulice Eli Finci je 500 metara. U budžetu grada Kragujevca za ovu godinu za te dve ulice je opredeljeno pet miliona dinara. Ovo je samo nastavak radova koji su u naselju Šumarice započeti pre par dana.To je nešto što se nastavlja na čitav proces asfaltiranja započet u junu prošle godine, podsetio je Petrašinović.

Čekali smo da prođe zimski period, a onda je pandemija korona virusa zaustavila naše radove. Ali, čim su se stvorili uslovi nastavili smo sa radovima kako u Šumaricama, tako i u Petrovcu, Vinogradima, Ilićevu, Maršiću, Bresnici i drugim mesnim zajednicama.

Radovi se nastavljaju i sutra kako bi se iskoristilo lepo vreme i asfalt stigao do svake mesne zajednice, odnosno da se sva sredstva koja su budžetom za 2020. godinu opredeljena za putnu infrastrukturu i asfaltiranje tokom leta maksimalno iskoriste, poručio je Petrašinović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu