IT Akademija Himera POKLANJA mesec dana besplatnog programiranja i organizuje letnju školu HTML/CSS-a - iKragujevac


Vesti

IT akademija ,,Himera” poklanja mesec dana besplatnog kursa iz osnova Web programiranja za 40 učenika od 10-15 godina, sa kojima rade predavači sa licencom.

Deca i mladi kroz igru i zabavu uvode se u svet programiranja i istraživanja sa ciljem da dobiju upotrebljivo znanje.35 m.pngZahvaljujući sve većem interesovanju naših polaznika, IT akademija Himera organizuje letnju školu za starije u kojoj će savladati osnove HTML/CSS u trajanju od 20 sati sa 50% popusta po ceni od 3000 dinara. 

Starijim polaznicima omogućava se rad u realnom okruženju, kreiranje i dizajniranje sajtova i web shopa u korak sa današnjim razvojem.

IT Akademija „Himera“ je škola za usavršavanje u informacionim, menadžerskim i grafičkim veštinama u Kragujevcu. Oslonjena je na znanje iskusnih predavača i profesionalaca, na realan fond časova, a kako bi svaki polaznik stekao adekvatno iskustvo koje će omogućiti rad na konkretnim projektima. Pored osnovne obuke, polaznicima nudimo i napredno usavršavanje na ostalim kursevima. 

PRIJAVE DO 5. JULA! Prijavite se na broj 064/2866004 ili dođite lično u Karađorđevu 15b (prekoputa hotela Stari Grad) 9-13h.35 mm.pngU TOKU JE I UPIS NA KURSEVE:

JavaScript / Trajanje 5 meseci, 7000RSD mesečno
PHP / Trajanje kursa 7 meseci, 9000RSD mesečno
Laravel – Potrebno znanje objektno-orijentisanog programiranja / trajanje 3 meseca, 40 sati, cena 9000 mesečno
Letnja škola – osnove HTML/CSS-a / trajanje 20h, cena 3000. 

Uz podršku partnera – Visoke tehničke škole strukovnih studija u Kragujevcu dodeljujemo sertifikat IT akademije Himera, a u saradnji sa Prvom tehničkom školom izdajemo ECDL sertifikat. IT Akademija “̦Himera” nudi svojim polaznicima (do 10 polaznika po programu) rad u realnom okruženju u kome se izrađuje softver, kurseve i grupe koji se adaptiraju i formiraju na osnovu početnog znanja prijavljenih kandidata pomoću ulaznih testova.35 mmm.png

,,Himera” vas poziva da dođete i uverite se sami u kvalitet našeg rada

Sve informacije na:

064/2866004

Karađorđeva 15B

www.himera.rs

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu