Na ovim izborimo se borimo za buduće generacije - iKragujevac


Vesti

Prvi na listi Srpske napredne stranke u Kragujevcu „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Nikola Dašić sa svojim timom juče je obišao kragujevačka naselja Bresnica i Pivara, i tom prilikom razgovarao sa građanima o problemima i mogućnostima za njihovo rešavanje.

Ključni infrastrukturni problemi u naselju Bresnica su dve ulice Bresnička i Kadinjača. Od septembra prošle godine JKP „Šumadija“ je započela intezivno sa radovima na infrastrukturi i asfaltiranju ulica koje decenijama čekaju asfalt. Do sada je asfaltirano više od 70 ulica u naseljima širom grada, tri u ovoj mesnoj zajednici, a u narednom periodu najavljeno je asfaltiranje Disove, Labske i ulice dr Živka Topalovića, dok je za ovu građevinsku sezonu planirano još sedam
ulica: Strahinje Bobića, Velimira Stevanovića, Stanka Bature, Sitnička, Kapetana Miše i Zorana Radmilovića.

Nikola Dašić je naglasio da od dolaska Srpske napredne stranke na vlast do septrembra prošle godine nije bilo mogućnosti da se bilo šta uradi zbog duga koji ih je sačekao u iznosu od 8 milijardi dinara.

„Ono što pričamo sa građanima i ono što je suština svega jeste da su prethodne generacije možda žrtvovane, ali mi danas ne smemo dozvoliti da naša deca u budućnosti imaju problem zbog koga će otići iz Kragujevca. Ja se najiskrenije nadam da ću sa svoje tri ćerke ovde dočekati starost i provesti je sa unucima. Kragujevac kao grad ima velike prednosti, pre svega tu je Univerzitet, a imamo i obučenu radnu snagu. Pored komunalnih problema koje moramo da rešavamo, moramo da radimo na dovođenju industrije i stvaranju novih radnih mesta“, rekao je Nikola Dašić.

Narodni poslanik Goran Kovačević je istakao da Srpsku naprednu stranku i njenog kandidata odlikuju poštenje i pravda. „Poštenje i pravda to je ono što vam nudimo, vera u budućnost to je ono što nam treba. Nikola Dašić je pošten čovek, otac tri ćerke. Aleksandar Vučić je rekao, a Gradski odbor Srpske napredne stranke podržao to da je najbolji kandidat za gradonačelnika u gradu Kragujevcu Nikola Dašić“ istakao je Goran Kovačević.

Predsednik Skupštine grada, Miroslav Petrašinović pozvao je sve kragujevčane da ne dozvole da se
glasovi rasipaju na druge manje stranke koje su imale loše programe i ništa konkretno nisu uradile
za građane.

„Poenta ovih izbora je da se borimo za našu decu i da skupimo sve naše glasove na jedno mesto i time eliminišemo manje stranke koje na ovim izborima učestvuju samo da bi ostvarile svoje lične interese“, poručuje Miroslav Petrašinović.DSC00406.jpgDSC00381.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu