Decembarski dan kakav sigurno niste očekivali: Prognoza će vas ostaviti bez komentara - iKragujevac


Vesti

Pogledajte kakvo vreme nas očekuje

Ujutro magla je moguća duž rečnih tokova i po pojedinim kotlinama na jugu i jugozapadu, kao i u Timočkoj Krajini, gde će se zadržati duže tokom prepodneva. U ostalim krajevima pretežno sunčano i toplo.

Vetar uglavnom slab južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -1 do 7, u Timočkoj Krajini oko -3, najviša dnevna od 8 u Timočkoj Krajini, do 18 stepeni u zapadnoj Srbiji.

I u Kragujevcu jutro na širem području grada s kratkotrajnom maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 7, na periferiji oko 2, najviša dnevna oko 15 stepeni.

Do kraja sedmice zadržaće se natprosečno toplo vreme, u petak u većini krajeva suvo. Samo je na jugu ponegde moguća kratkotrajna kiša. U planinskim predelima i košavskom području jugoistočni vetar biće u pojačanju.

Za vikend pretežno oblačno i vetrovito mestimično sa kišom. Više padavina očekuije se u nedelju u severnim i zapadnim krajevima.

U prvoj polovini naredne sedmice oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu