SPD Radnički promoter sporta na Dečijem sajmu u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Dečiji sajam pod sloganom „Kragujevac, grad šampiona” počinje danas na Šumadija sajmu i trajaće do nedelje, 15. Decembra, a ulaz je besplatan za sve posetioce. Kao partner i promoter sporta i zdravog načina života učestvuje Sportsko privredno društvo “Radnički”, kako bi kroz edukaciju i zabavu motivisao najmlađe da se bave sportom.

Tokom tri sajamska dana na štandu Radničkog posetioci će moći da se druže sa mnogobrojnim sportistima, članovima velike porodice Radničkog, informišu o programu besplatnih edukacija koje je SPD Radnički obezbedio za svoje polaznike u saradnji sa Kancelarijom za mlade, ali i da naprave zanimljivu foto i video uspomenu sa Sajma.

Takođe, svi zainteresovani moći će da dobiju informacije u vezi sa upisom u škole odbojke, košarke, rukometa i vaterpola.

Mladi Kragujevčani će imati priliku da budu dodatno motivisani da se uključe u sportske aktivnosti, kroz druženje i razgovore sa sportistima Radničkog, od kojih su mnogi reprezentativci u različitim selekcijama. U petak od 11 do 12.30 na našem štandu očekuju vas rukometaši i rukometašice Radničkog, a od 12.30 do 13.30 košarkaši i košarkašice. Druženje sa vaterpolistima i odbojkašima planirano je u subotu od 13 do 14 časova.

Mnogobrojni posetioci Dečijeg sajma biće u prilici da na štandu SPD Radnički kupe zvanične artikle sa obeležjem Radničkog i na poklon dobiju vaučer, kojim ostvaruju 20% popusta na određene artikle za narednu kupovinu, u našem butiku RADNIČKI SHOP na zatvorenom bazenu.

Pripremili smo poklone i mnogobrojna iznenađenja.

Dođite i budite uz Radnički, čekamo Vas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu