KRAGUJEVČANKA (22) POKUŠALA SAMOUBISTVO ZBOG ZELENAŠA: Trudna devojka pokušala da se ubije, jer kamataši proganjaju njenog verenika - iKragujevac


Vesti

U Urgentnom centru Kliničkog centra "Kragujevac" juče je primljena devojka (22) koja je pokušala da se ubije zbog straha od zelenaša.

Devojka je popila "bromazepane" i pre nego što je opservirana u KC "Kragujevac" rekla da su njenog budućeg supruga sinoć pokušali da ubiju "zelenaši" i da je uznemirena popila veliku količinu lekova.

U Urgentnom centru Kliničkog centra lekari su joj uradili tzv "ispiranje".

Devojka koja je hospitalizovana u Kliničkom centru Kragujevac zbog pokušaja samoubistva najverovatnije je trudna. Ona je popila "bromazepane", u pokušaju da sebi oduzme život, zbog zelenaša koji su došli da od njenog muža "uteruju" kamatu.

- Njenog muža je sinoć u kući njegovog drugara pokušao nožem da izbode M. A.  - kaže izvor za "Kurir".

Prema njegovim rečima, mladić je pozajmio 900 evra od poznatog zelenaša u Kragujevcu.

- Otac mladića je vratio 900 evra, a zelenaš je navodno oprostio kamatu. Međutim, proganjanje se nastavilo preko M. A. zato što je mladić pozajmljivao da bi vratio kamatu na kamatu - kaže on.

Navodi da je mladića avantura sa zelenašima koštala automobila "audi" i pet hiljada evra. Međutim agoniji nije bilo kraja.

- Sve je kulminiralo sinoć kada je M. A. nožem nasrnuo na njega. Inače, on važi za "vojnika" čoveka od koga je sve krenulo. Devojka nije mogla sve da podnese. Spremali su svadbu. Mislim da je u drugom mesecu trudnoće - kaže.

U toku je intenzivna akcija kragujevačke policije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu