Kragujevčanin tek dobio dete, a žena ga uhvatila na ljubavnom izletu sa švlerkom - zapalila ih je! - iKragujevac


Vesti

Velika tragedija izbegnuta je u četvrtak uveče u Kragujevcu, nakon što je prevarena Kragujevčanka pratila svog muža, a onda i polila benzinom auto, dok je on bio unutra sa ljubavnicom.

- Sve se odigralo na putu za prigradsko naselje Cvetojevac, koje je inače poznato po ljubavnim izletima - kaže izvor Kurira i nastavlja:

- Žena je sumnjala da joj je suprug neveran, a u četvrtak je rešila da ga prati i da se svojim očima uveri u ono što je načula. Videla je kada je njen muž automobilom pokupio jednu damu i odvezao je do Cvetojevca.

Prema njegovim rečima, besna i povređena, otišla je na pumpu i kupila 3 litra benzina, a zatim se vratila do auta.

- Muškrac i ljubavnica su već bili otpočeli ljubavni čin. Bili su u zanosu, tako da nisu primetili kad je žena polila auto marke "saab" benzinom i zapalila ga. Kad su osetili miris paljevine, a zatim i videli da im auto gori, uspeli su da izađu i ostanu nepovređeni - kaže izvor Kurira i dodaje da je pukom srećom izbegnuta velika tragedija.

Prema rečima sagovornika, zapaljeni automobil je u potpunosti izgoreo.

- Šteta na autu je totalna. Nakon nemilog događaja, izazvanog ljubomorom prevarene žene, čitav grad se digao na noge. Akteri nesvakidašnje drame dali su sve od sebe da se ovaj slučaj zataška, ali je juče čitav grad na Lepenici prepričavao događaj koji se umalo nije završio tragično - navodi sagovornik i dodaje da su ubrzo na mesto incidenta došle nadležne ekipe, kao i ljudi iz "Gradske čistoće" koji su mesto paljevine oprali kao apoteku.

- Muškarac koji je uhvaćen na delu sa ljubavnicom navodno je sin jednog kragujevačkog privrednika, tako da oni sada na sve moguće načine pokušavaju da zataškaju ovu ljubavnu aferu. Inače, on je nedavno dobio dete - kaže izvor Kurira.

Policija i tužilaštvo nisu se oglašavali.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu