Planirani komunalni radovi za danas: košenje, okopavanje drvoreda, orezivanje... - iKragujevac


Vesti

Planirani komunalni radovi na današnji dan su sledeći: Komunalni otpad se prikuplja u tri smene, i to 11 ekipa u prepodnevnoj, 8 u popodnevnoj i 3 ekipe u noćnoj smeni.

Na gradsku deponiju doveženo je 231 tona komunalnog i 236 tona ostalog otpada. Sakupljanje sekundarnih sirovina obavlja se u naseljima Centar, Palilule, Erdoglija,Bagremar i Stanovo.

Grajfer danas vrši uklanjanje kabastog otpada, šuta i granja iz ulica: Atinska, Neznanog Junaka, Kopaonička, Voje Radića, Vladimira Rolovića, Bukureška, Nikole Pašića, Tome Vučića.

Sektor zelenila danas će obaviti sledeće radove: okopavanje drvoreda u ulici Dragoslava Srejovića, farbanje štafni na parkovskim klupama u Velikom parku, košenje eko parka "Ilina voda", košenje naselja Denino brdo, Zastavino naselje, naselje E20, naselja Lepenica 3,2,1, zatim košenje u naselju Aerodrom i to ulce Ljube Vučkovića i Grada Karare, košenje Grijine česme - igralište, zatim radiće se i na orezivanju šiblja makazama u Zastavinom naselju, naselje E20, i na plevljenju i okopavanju sezonskih rasada na platou ispred skupštine grada, robna kuća ''Beograd''.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu