Sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Na kragujevačkom Šumadija sajmu počinje 11. Sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike, pod pokroviteljstvom Grada. Manifestaciju organizuje preduzeće "Meteor stil", u saradnji sa Lovačkim savezom Centralne Srbije i Šumadija sajmom. Sajam traje do 26. maja.

Sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike prilika je da se Srbija i Šumadija predstave i u ovoj oblasti.

Veliki broj turista i ljubitelja sportskog lova i ribolova iz Srbije i susednih zemalja upoznaće lepote i prirodna bogatstva naše zemlje.

Tokom četiri sajamska dana predstaviće se četrdesetak izlagača koji će posetiocima ponuditi lovački i ribolovački pribor, opremu i municiju, kao i organizacije i agencije iz oblasti lovnog turizma i nautike.

"Zastava oružje predstaviće kompletan program oružja", rekao je Dragoljub Dimovski, organizator sajma. "Mi smo oružarski grad, to je nešto što je prednost na ostale gradove gde Zastava ne postoji. Biće trgovaca lovačkom i ribolovačkom opremom, konfekcionara..., tako da smatram da će ovaj sajam pokazati kako treba organizovati, napraviti i pobediti na takvoj manifestaciji."

Poseban akcenat ove godine je na lovnom turizmu pa će se mnogi izlagači predstaviti sa programom lovnog turizma i nacionalnih parkova.

Osim bogate izlagačke ponude i brojnih sajamskih popusta posetioce očekuje i sadržajan prateći program. Stručna predavanja, tribine, izložba lovačkih pasa i nezaobilazna sajamska atrakcija, takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu