STRAVIČNA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Poginuo vozač automobila kragujevačkih registarskih oznaka! Vozilo ministarke naletelo na olupine! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20.30 sati na autoputu Beograd-Niš, poginuo je muškarac star oko 30 godina.

Nesreća se dogodila na delu put Grocka-Begaljičko brdo, kada je automobil marke "pežo" kragujevačkih registarskih oznaka, izleteo sa kolovoza iz za sada neutvrđenih razloga i udario u stub nadvožnjaka.

Vozilom je upravljalo NN muško lice, starosti oko 30 godina, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta. Nekoliko trenutaka kasnije na delove vozila koji su se od siline udara rasuli po kolovozu, naletela su dva vozila Vlade Republike Srbije.

Okolnosti tragedije još se ne znaju, ali kako saznajemo mladić je, najverovatnije, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub. Od siline udarca delovi njegovog automobila rasuli su se po putu.

Na delove uništenog automobila naleteo je vladin automobil, koji je manje oštećen. Putnici u vladinom vozilu, među kojima i ministarka Jadranka Joksimović, nisu povređeni.

Naime, oni su udarili u točak i viljušku "pežoa" koji su ostali na asfaltu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu