INOVATEC praksa u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Inovatec praksa se održava po treći put i namenjena je studentima koji žele da usavrše svoje znanje i da steknu praktična iskustva u radu u IT kompaniji. Polaznici koji budu pohađali praksu dobijaju jedinstvenu priliku da budu deo Inovatec tima, da prošire znanja stečena na fakultetu, kao i da provere svoje sposobnosti. Više o kompaniji Inovatec mozete pogledati na sajtu www.inovatec.com.

Inovatec praksa će se realizovati u periodu od 1. do 19. jula 2019. godine.

Kandidati će polagati kratak test u pisanoj formi a nakon toga sledi intervju sa zaposlenima u firmi. Najbolji kandidati će biti pozvani na praksu. Praksa će se održavati radnim danima (ponedeljak-petak) u radno vreme (8-16h) u prostorijama Inovatec-a u ulici Kralja Aleksandra I Karadjordjevica 23 (iznad Maxija u glavnoj ulici, nekadašnja direkcija TP Srbija).

TEMA: Machine learning u praksi

Želimo da razvijemo Machine learning komponentu za naše proizvode i želimo da budete deo toga. Koristićemo najnaprednije alate i algoritme za sintaksnu I semantičku obradu obradu teksta, tako da stečeno znanje može kasnije da se upotrebi u mnogim oblastima računarske tehnologije. Razvijene komponente će postati trajan deo Inovatec proizvoda koje koristi više od 30 finansijskih institucija u Kanadi i SAD.

Proces prijava je već počeo. Ako želiš da budeš deo Inovatec prakse pošalji CV na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. U obzir će biti uzete sve prijave poslate do 09. 06. 2019.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu