iKragujevac saznaje KOMPLETAN SPISAK izvođača na devetom "Arsenal festu" - iKragujevac


Vesti

Kompletiran spisak učesnika devete muzičke smotre "Arsenal fest"

LEGENDARNI Darko Rundek i "Ekipa", "Ateist rep", Marko Luis, "Samostalni referenti", Dejan Cukić i "Spori ritam bend" i brojni drugi kompletirali su spisak izvođača koji će nastupiti na glavnoj bini i "garden stejdžu" devetog "Arsenal festa" u Kragujevcu od 19. do 22. juna.

Prve večeri, pre američkog "Testamenta" i "Pera Deformera", program na "mejnu" otvaraju metalci "Ded Džoker", dok "u bašti" 19. juna, pored čuvenog "Atomskog skloništa" dolazi i gitar-pop bend "Majdan", novajlije na beogradskoj sceni "Lem džem", "Urban instant", "Vesela mašina" i trešeri "Alitor".

Druge večeri, na "gardenu" su, pored ranije najavljenih pank-metalaca "Ritam nereda" i psihodeličnih bluzera M.O.R.T, i beogradski pank Irci "Skordisci", rokeri iz srca Šumadije "Nikom ništa", beogradski "Turisti", kantautor Mile Kekin, kao i Dejan Cukić i "Spori ritam bend" koji su upravo završili snimanje albuma, pa publiku, uz poznate, stare hitove, očekuje i nekoliko njihovih novih pesama.

Treće večeri 21. juna, pored "Ajzbrna", Neleta Karajlića i "Hladnog piva" na "mejnu", "Arsenal" nudi na "gardenu" američke stonere "Red feng", Đorđa Miljenovića, "Artan Lili" i "Autopark", kojima su se pridružili ska bend "Samostalni referenti", grandž orijentisani "Stoun sliper" i užički hardkor sastav "Brat".

Završno, četvrto veče 22. juna na glavnoj bini proteći će u znaku slavnih "Partibrejkersa", pankera "Goblina" i američkog indi-rokera Kurta Vajla i njegovih "Vajolejtorsa", a na "garden", uz repera Vojka V i "Vizelj", dolaze "Dram", duo "Buč Kesidi", kao i pank-rokeri "Ateist rep" koji jubilej, 30 godina rada, obeležavaju između ostalog i nastupom u Kragujevcu.

"Baštensku binu", ali i ceo festival, zatvara soul muzičar Marko Luis, povratnik koji je i prošle godine na "Arsenalu" sa brojnom publikom dočekao jutro.

Svako veče na Gardenu otvaraće bendovi po izboru sajta "Balkanrok" - "Mad fektori", "Fluid andergraund" i "Bohemija", dok će tu čast četvrte večeri dobiti izvođač po glasovima čitalaca tog portala, kao i pobednik festivala "Bunt".

Program "eksploziv di-džej stejdža" biće saopšten uskoro. Komplet ulaznica za sva četiri dana košta 2.300 dinara, dok je cena karte za jedan dan 1.000 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti preko "Tiket vižna", odnosno sajta www.tickets.rs.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu