“300 Kragujevčana” - Obnovimo igrališta budućih šampiona - iKragujevac


Vesti

U Okviru nove akcije udruženja građana “300 Kragujevčana” koja se zove “Obnovimo igrališa za buduće šampione” biće organizovana trka beba u puzanju a za starije šutiranje na koš iz četiri pozicije i to na igralištu u Lekinoj bari koje je zajedničkom akcijom “300 Kragujevčana” i “Kaldrmaša” sačuvano od uništenja.

Cilj akcije je da se skrene pažnja na kultna kragujevačka igrališta po naseljima koja propadaju a na kojima su se današnji šampioni igrali kao deca. Zato će se događaj seliti na još tri terena u sledećih mesec dana a organizatori su na svom facebook profilu pokrenuli glasanje za teren organizatora događaja. https://www.facebook.com/300kragujevcana/

Pobednici trka po naseljima učestvovaće u velikom finalu koje će se organizovati na košu u Velikom parku, možda i najpoznatijem terenu u gradu koji je u jako lošem stanju i potrebna mu je reparacija. Beba pobednik velikog finala vodiće svoju porodicu ovog leta na odmor u Grčku, poklon sponzora CLOCK travela. 

Pored medijskog skretanja pažnje vlasti na igrališta u lošem stanju, akcija će možda pokrenuti i donatore da malo novca izdvoje za obnovu uređenje terena ili kupovinu novih rekvizita. 

Trka beba u puzanju izgleda ovako: shorturl.at/rPV14 

Šutiranje na koš iz četiri pozicije izgleda ovako: shorturl.at/ek067

Prijave za takmičenje beba u puzanju su obavezne i možete ih popuniti na linku: shorturl.at/acVY8

 

igra300.jpg


 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu