Ovo je RADNO VREME za Sretenje - iKragujevac


Vesti

Povodom Dana državnosti Srbije, Sretenja, Zakonom o državnim i drugim praznicima neradni dani su 15. i 16. februar. Zbog toga će sutra i u subotu pojedine ustanove i institucije raditi redukovano.

Dom zdravlja

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika 15. i 16. februara organizovati rad u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službi za zdravstvenu zaštitu školske dece od 7 do 20 časova. To radno vreme imaće Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Kliničkog centra Kragujevac, kao i Služba kućnog lečenja. Polivalenta patronažna služba radiće od 7 do 14,20 časova. Ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14,20 časova na terenu.

Apoteka Kragujevac

Zbog obeležavanja praznika i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka Bubanj raditi uobičajeno 24,00 časa. Na Dan državnosti apoteke “Avala”, “1. maj”, “29. novembar”, “Šumadija” i “Stanovo” radiće od 8 do 20 časova, “Topola” i “Šatornja” od 8 do 12 sati, a “Batočina” od 8 do 17 časova. U subotu, 16. februara, apoteke “1. maj”, “29. novembar” i “Šumadija” radiće od 8 do 20 časova, “Avala” od 8 do 15 časova, a “Stanovo”, “Topola”, “Batočina” i “Šatornja” od 8 do 12 sati.

Gradska agencija za saobraćaj

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza za vreme praznika saobraćaće po radu vožnje za nedelju i državni praznik.

Pošta Kragujevac

Zbog Dana državnosti neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Kragujevac Plaza” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Kragujevac Plaza” sutra i u subotu radiće od 10 do 20 časova, a u “Roda centru” od 8 do 20 časova.

Šoping centar “Kragujevac Plaza”

Šoping centar “Kragujevac Plaza” radiće uobičajeno od 10 do 22 časa. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu