KRAGUJEVAC: Sporazum o saradnji Pravnog fakulteta i Nacionalne akademije za javnu upravu - iKragujevac


Vesti

KRAGUJEVAC - Dekan Pravnog fakulteta, prof. dr Dragan Vujisić i direktor Nacionalne akademije za javnu upravu, Dražen Maravić potpisali su sporazum o institucionalnoj saradnji.

Nacionalna akademija za javnu upravu je centralna institucija sistema stručnog usavršavanja u javnoj upravi Republike Srbije, sa statusom javno priznatog organizatora aktivnosti neformalnog obrazovanja odraslih. Ovom događaju prisustvovali su i direktor Službe za upravljanje kadrovima, dr Danilo Rončević i rukovodilac sektora za analitičke poslove SUK, dr Dejan Kostić.

Sporazumom je predviđena zajednička saradnja u oblasti razvoja inovativnih procesa, kao i niz aktivnosti u cilju povezivanja sa drugim zainteresovanim naučno-istraživačkim ustavnovama, privrednim subjektima i sa jedinicama lokalne samouprave. Ovom prilikom prezentiran je poseban program za specijalizaciju znanja "Pravo informacionih tehnologija", koji je Pravni fakultet Univerziteta u Kragujevcu kreirao za potrebe diplomiranih pravnika, ali i drugih obrazovnih profila.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu