iKragujevac u službi pravde! - iKragujevac


Vesti

U uređenom društvu mediji imaju kontrolni mehanizam, koji doprinosi otklanjanju nepravilnosti u fukcionisanju zajednice. iKragujevac može da se pohvali odgovornom ulogom jer je tekst koji se bavio parkiranim kamionima na putu ispred Fijata dao rezultate posle 24 časa.

Zahvaljujući našem tekstu LINK usledila je reakcija, i danas kamiona nema, što je direktno popravilo kvalitet života Kragujevčana u tom delu grada.

iKragujevac se bitno razlikuje od Radio televizije Kragujevac koja ne primećuje užasne infrastrukturne uslove u našem gradu. Dok se Radio televizija Kragujevac bavi svojim upravnim odborom, a upravni odbor odbranom interesa svoje političke falange, za građane Kragujevca na Radio televiziji Kragujevac nema mesta.

iKragujevac će uskoro pokrenuti dobrotvornu akciju kojom namerava da prikupi neophodna finansijska sredstva, da pomogne upravnom odboru i direktorki Radio televizije Kragujevac. Mada iskreno mislimo da bi bilo uputnije da kupe ogledalo, kako bi konačno shvatili da je car go.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu