Opština Knić podelila 85 auto-sedišta za bebe rođene u ovoj godini - iKragujevac


Vesti

U sali Doma kulture u Kniću uručeno je 85 auto-sedišta roditeljima beba rođenih na teritoriji opštine Knić u ovoj godini. Sredstva u iznosu od oko 640.000 dinara obezbeđena su iz opštinskog budžeta u okviru Programa populacione politike.

 Puno mi je srce što je ove godine naša opština postala bogatija za 85 beba, to je za 22-je dece više nego 2016. kada se rodilo svega 63 mališana, najmanje u poslednjih sto godina, rekla je Jelena Obradović, zamenica predsednika opštine Knić.kn2.JPGDeca su nam bila prioritet u ovoj i tako ćemo nastaviti i u sledećoj godini, dodala je Jelena Obradović i najavila sređivanje škola, vrtića, uvođenje javnog prevoza za đake.

kn3.JPGAuto-sedišta koja su danas dobili građani opštine Knić, namenjena su deci od najranijeg do starijih uzrasta, tako da će roditelji moći da ih prilagođavaju i bezbedno voze svoje mališane kako je propisano zakonom. Poklonima koje je obezbedila opština obradovali su se i deca i roditelji, jer kako su ocenili, sedišta su lepa, korisna i velika su ušteda za porodični budžet.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu