U Lidlu odloženo plaćanje do 150 dana - iKragujevac


Vesti

Najveći diskontni lanac „Lidl” je saopštio dugo očekivanu informaciju da će 11. oktobra u 8 sati ujutro otvoriti prvih 16 prodavnica u Srbiji i to u 12 gradova širom zemlje – Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu. Ovaj nemački diskonter, kao i ostali veliki trgovci u Srbiji, davaće mogućnost plaćanja na odloženo čekovima do 150 dana. Prodavnica u Kragujevcu otvoriće se u Ulici Save Kovačevića 50b.

Pored standardnog plaćanja gotovinom i karticama Lidl će ponuditi i opciju plaćanja na odloženo do 150 dana, čekovima velikog broja banaka. Kako kažu, uvideli su da se veliki broj potrošača u Srbiji redovno snabdeva plaćanjem na odloženo, pa su odlučili i tu mogućnost da ponude. 

 Asortiman u Srbiji biće jedinstven u odnosu na ostale države u kojima posluju..

Od 1500 artikala koji će biti u ponudi, 350 artikala proizvedeno je u Srbiji. Proizvodi domaćih dobavljača biće ponuđeni potrošačima kroz ''Lidl” brendove ili poznate domaće marke. U zavisnosti od reakcije potrošača u mesecima koji dolaze, radiće se na prilagođavanju asortimana potrebama i željama potrošača. Jedno će ipak ostati nepromenjeno, a to je cilj ''Lidla” da obezbedi najbolji odnos cene i kvaliteta.

Sarađujemo sa oko 50 domaćih dobavljača, a posebno nam je važno da gradimo partnerstva, jer se na taj način unapređuje ceo lanac snabdevanja. Na primer, pre više od godinu dana otpočeli smo razvoj proizvoda domaće mlevene kafe, koji će se prodavati pod brendom „Lidl”. Izuzetno nam je drago što je ovaj dobavljač iz Užica, uz našu podršku, uspešno implementirao IFS sertifikat (međunarodni sertifikat kvaliteta i bezbednosti hrane) i da ćemo potrošačima ponuditi kvalitetnu domaću kafu – kažu iz Lidla.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu