Leka priznao ubistvo Radoša Joksimovića u restoranu Neptun - iKragujevac


Vesti

Aleksa Miloradović (21), zvani Leka, uhapšen je dva sata nakon ponoći ispred zgrade u kojoj živi u Kragujevcu zbog ubistva Radoša Joksimovića (30), nekadašnjeg MMA borca i boksera. Miloradović je policiji priznao zločin.

Miloradović je u boksera pucao dok je Joksimović sedeo u bašti restorana "Neptun" u Kragujevcu. Napadač mu je prišao sa kacigom na glavi, potegao pištolj i zapucao.

Ranjenom Joksimoviću, kome je iz usta potekla krv, prvo su konobari pritrčali upomoć, a potom ga je Hitna pomoć prevezla u Klinički centar u Kragujevcu, gde su se lekari borili za njegov život. Ubrzo po dolasku u bolnicu, Joksimović je preminuo.

Policija je odmah blokirala grad u potrazi za napadačem. Šest sati od zločina Miloradović je uhapšen ispred svoje zgrade u kragujevačkom naselju Aerodrom.

Kako saznajemo, on je na saslušanju u prisustvu tužioca i advokata u potpunosti priznao krivično delo i do detalja objasnio šta je uradio.

Ubijeni Joksimović je poznat kao jedan od "žestokih momaka" iz Kragujevca, koji je radio kao obezbeđenje u gradskim kafićima.

Pre dve godine teško je ranjen u vatrenom obračunu u centru grada zbog čega su ga operisali ortoped i vaskularni hirurg.

Na njega je tada pucao J. M. zbog neraščišćenih odnosa dve grupe momaka iz gradskih naselja "Sunčev breg" i "Pivara".

Prijatelji se okupili ispred bolnice, policija sprečila haos

Na vest o ubistvu, ispred Kliničkog centra, gde je bokser podlegao povredama, sinoć se okupilo nekoliko desetina njegovih prijatelja. Haos ispred bolnice sprečile su jake policijske snage.

FOTO: N.Raus

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu