CELA ZGRADA POPLAVILA: Stanari jedne zgrade u Kragujevcu ne reaguju na KATASTROFE (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

Stanar jedne stambene zgrade u Kragujevcu zamolio je komšije pisanim putem, da ukoliko primete "sitnicu" poput požara ili poplave u objektu u kome žive, pozovu nadležne službe. Izrazito je zanimljiva činjenica da je nepoznati čovek morao da skrene pažnju ljudima da treba da reaguju u slučaju da u zgradi nastane neka katastofa.

Jedan od retkih vlasnika stana u zgradi, kako je sam naveo, obratio se na originalan način, a mnogi bi mogli da zaključe da se u obaveštenju koje je verovatno okačeno na oglasnu tablu, naslućuje doza ljutnje, očaja i nemoći.

Takođe, prema obaveštenju može da se zaključi da su stanari prilično nemarni prema zgradi i da se dešavalo da ne reaguju ni kad pukne cev pa krene da plavi stanove i zajedničke prostorije.

Obaveštenje je postavljeno i na društvenoj mreži Reddit, a na osnovu njega možemo da se zapitamo do koje mere ide nemar stanara prema komšijama, zgradi, okruženju.

Veliki broj ljudi postao je toliko nepažljiv i nezainteresovan da je sasvim moguće da bi bili u stanju da preskoče vodu koja bi poplavila i njihov stan, a da bi na požar reagovali tek kad počne dim da ih davi ili vatra peče.

VIDEO: Vodopad u zgradi

 

Izvor: Telegraf

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu