USKORO: Popularni Koš u Velikom parku dobiće novo ruho - iKragujevac


Vesti

Gradsko veće je dalo saglasnost Gradskoj upravi za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj za pokretanje otvorenog postupka javne nabavke za izvođenje radova na izgradnji otvorenog sportskog terena u Velikom parku po sistemu “ključ u ruke“.

Vraćanje starog sjaja košarkaškom terenu na kome su stasale brojne generacije, a koji je i danas omiljeno mesto za ljubitelje basketa podrazumeva rekonstrukciju podloge i dotrajalih tribina.

Pored toga, članovi veća razmatrali su i dali saglasnost na izveštaje o realizaciji programa poslovanja JP “Gradska stambena agencija“ i JP “Preduzeće za izgradnju Kragujevca“ za period 1. januar – 31. mart tekuće godine.

Gradsko veće je na zahtev Gradske agencije za saobraćaj donelo rešenje o izmeni rešenja o određivanju stalnih i sezonskih linija u javnom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju. Radi se o Liniji 17: Baljkovac – Dom starih – Jezero. Izmena rešenja, kako je navedeno u obrazloženju, je potreba da se produži broj polazaka od okretnice “Dom starih“ do stajališta “Jezero“ kako bi deo naselja Vinogradi, neposredno uz jezero Šumarice, povezao gradskim prevozom a ostalim građanima omogućilo korišćenje sadržaja na šumaričkom jezeru.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu