Najava događaja za utorak, 28. mart 2017. godine - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za sutra.

-12,00 časova - Svečani salon zgrade Gradske uprave - prijem za Mirka Demića, dobitnika nagrade “Meša Selimović“. Prijem organizuju Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada, Ivica Momčilović, zamenik gradonačelnika, Miljan Bjeletić, član Gradskog veća za kulturu i Aleksandar Štajn, pomoćnik gradonačelnika za unutrašnju i međunarodnu saradnju.

-13,30 časova - Osnovna škola “Vuk Stefanović Karadžić“ odeljenje u Trmbasu - pomoćnik gradonačelnika za nadzor nad investicijama u vanprivrednim delatnostima, Zoran Rajović i rukovodilac Školske uprave, Goran Joksimović posetiće radove u ovoj osnovnoj školi.

-14,00 časova - kancelarija 108, zgrada Gradske uprave - Grad Kragujevac je ušao u uži izbor za dodelu nagrade za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti na svojoj teritoriji. Reč je o javnom pozivu raspisanom od strane Zaštitinika građana u saradnji sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije za dodelu nagrada gradovima, opštinama i gradskim opštinama u Republici Srbiji koji su u 2016. godini najviše doprineli razvoju svih oblika pristupačnosti na svojoj teritoriji.
Tim povodom zamenik gradonačelnika Ivica Momčilović i član Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu Gordana Damnjanović sastaće se sa konkursnom Komisijom koju čine Maja Zlatković, predstavnik Stručne službe Zaštitnika građana, Vidan Danković - Savet Zaštitnika građana za osobe sa invaliditetom i starije i član Udruženja za reviziju pristupačnosti, Jovana Đinđić - Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva i Jasmina Tanasić, predstavnica Stalne konferencije gradova i opština.

-14,30 sati - poseta predstavnika grada i komisije Centru za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra“.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu