TUGA: Ispraćaj posmrtnih ostataka kapetana Darka Kostića (Foto) - iKragujevac


Vesti

Ispraćaj posmrtnih ostataka kapetana Darka Kostića, koji je 28. februara nastradao u eksploziji u Tehničko – remontnom zavodu, organizovan je danas na groblju Bozman u Kragujevcu.

Pored kovčega prekrivenog srpskom zastavom bili su najbliži članovi porodice, prijatelji i kolege iz TRZ i Vojske Srbije. Ispraćaju je prisustvovao gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i načelnica Šumadijskog upravnog okruga Biljana Ilić – Stošić. Osim opela koje su služili sveštenici Eparhije šumadijske, ovom prilikom nije bilo zvaničnih govora.

Iz biografije izdvajamo da je kapetan Darko Kostić od 20. septembra 2014. godine obavljao dužnost načelnika Odeljenja za tehničko održavanje ubojnih sredstava u Sektoru za generalni remont i održavanje ubojnih sredstava u Tehničko - remontnom zavodu u Kragujevcu. Na službi u Vojsci Srbije nalazio se od 2003. godine, kada je i diplomirao na Vojnoj akademiji u Beogradu, na smeru Tehnička služba Kopnene vojske.Tokom vojne karijere obavljao je više dužnosti i više puta nagrađivan. Kapetan Kostić rođen je 1980. godine u Kragujevcu. Bio je oženjen, otac jednog deteta.Kapetan

Darko Kostić biće sahranjen sutra u 12,30 sati u Surdulici u prisustvu članova porodice, rođaka, prijatelja i kolega iz Tehničko – remontnog zavoda koji sutra ujutru u 7.00 sati organizovano kreću iz Kragujevca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu