Dobio svih sedam glasova u "Zvezdama Granda" pa poljubio voditeljku - iKragujevac


Vesti

Treća sezona muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je počela pre izvesnog vremena, ali su već polako počeli da se izdvajaju favoriti publike.

Naš sugrađanin, 22-godišnji učesnik Stefan Arsenijević Arsa uspeo je da osvoji simpatije gledalaca ovog talent šou programa, ali i da oduševi sedmočlani u "Grandovom" studiju. Ovaj simpatičan mladić se u prvom krugu predstavio sa pesmama "Ja Bez Tebe" i "Meni Je S Tobom", koje su klasični narodnjaci, a žiri je bio i prilično zadovoljan njegovim izvođenjem.

Meni si ti bio dobar i u prvoj i u drugoj. Želja jedna lepa za pobedom, za prolaskom. Trileri dobri, izgovor teksta meni super. Tako da ne bih tu puno diskutovao - rekao je Bosanac, koji je poznat kao najstroži član žirija, dok su i drugi članovi žirija imali brojne pohvale na račun njegovog pevanja i poneku kritiku da su se plašili da će tako zahtevne i teške pesme otpevati odlično do samog kraja.

Muzička diva Jelena Karleuša važi za veoma iskrenu, ali i strogu članicu žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i iz epizode u epizodu se trudi da kandidatima udeli savete koji bi im pomogli da napreduju u karijeri i da ostvare što bolji plasman. Iako ponekad ume da bude surovo realna kada su komentari u pitanju, ispostavilo se da su oni uticali na mnoge učesnike, pa su tako neki od učesnika otkrili da su im upravo Karleušine kritike pomogle da se zapitaju gde greše.

Stefan Arsenijević Arsa definitivno spada u grupu koja pažljivo sluša sve savete koje mu je Karleuša dala u prethodnoj sezoni, a čak iako je u nekoliko navrata imala i kritike za njega, on je na društvenim mrežama iskazao svoje oduševljenje njom. Naime, Stefan je na Instagram-u objavio Karleušinu fotografiju sa snimanja epizode u kojoj je prošao u drugi krug takmičenja i udelio Karleuši kompliment da je najlepša žena svih vremena. - Najlepša ženo vremena svih! - zaključio je Stefan.

S druge strane tajanstveni član žirija je pored njegovog vokala imao pohvale i za Stefanov izgled, pa je zaključio da je "lep kao lutka".

Nakon što je dobio sedam glasova Arsenijević je krenuo da napusti scenu, ali nije mogao da odoli voditeljki, pa ju je poljubio.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu